2777
2789
عنوان

خواهر شوهر

155 بازدید | 16 پست

سلام خواهرت

من طبقه پایین مادرشوهرم هستم غیر از مشکلاتی که دارم اینجا 

یکیش اینه که وقتی خواهرشوهرا میان طبقه بالا حتی ی سر به پایین نمیزنن بدون سلام میان و بدون خداحافظی هم میرن 

حتی من بارها شده خودم رفتم سلام و احوالپرسی ولی وقتی رفتن اصلا نیومدن ی خداحافظی خشک خالی بکنم بارها رفتم بیرون یا دور دور همه شون میبردم وقتی خودم تنها میشدم ی تعارف خالی نمیزدن خدا شاهده

امروز مادرشون پایین بود همسرم اومد گفت فلان خواهرش اومده مادرشوهرم گفت اعع چرا به من خبر نداده و فلان و فیصال 

با لبخند بهش گفتم یعنی به خودش نگفته مادرم کجاست ؟

خیلی به دلم برخورد

مادره هم حتی بدون خداحافظی پاشد ورفت 

وقتی میاد پایین ی چیزی برای پذیرایی براش میارم یردستت درد نکنه نمیکنه یا نهایتا به زور میگه

موقع احوال پرسی سلام می‌کنه وقتی بهش میگی خوبی اصلا دیگه جواب نمیده 😭😭😭😭به شوهرم گله میکنم میگه منظوری ندارن 😭😭😭

بیخیالشون شو شما هم مثل خودشون باش 

تازه بهتر ک وقتی میان هغی نمیان پایین رو مخت برن 

فرض کن خونت جداس اصلا متوجه نمیشی میان یا ن

هر موقع خودت دلت خاست برو بالا پیشش ی ساچلام موقعیم ک خاستی بری ی خدافظ 

مثل بقیه ک خونشون جداس

موقع ناهار یا شام نگهش میدارم چند بار تعارفش میکنم میگم بیا سر سفره اصلا یک کلمه نمیگه و خودش میزنم به کری 

آخرشم میاد میشینه میخوره و می‌ره بحث خوردنش نیست اصلا چون تو خونه تنهاست میگم بیاد پیش ما تنها نباشه

ولی از ی طرفم از رفتاراشون دلم میگیره 

شدم ی آدم افسرده و توس ی خور اصلا چند ساله بیرون نرفتم همش صبح تا شب توی خونم نهایتا شب به مادرم سر بزنم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

باهاشون عین خودشون رفتار کن

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

موقع ناهار یا شام نگهش میدارم چند بار تعارفش میکنم میگم بیا سر سفره اصلا یک کلمه نمیگه و خودش میزنم ...

خب دیگ براش دل نسوزون 

خودتو ب کاری مشغول کن 

کلاسی چیزی برو 

بنظرم انقدر درگیر خانوادش نشو 

ولشون کن

دقیقا دخترش اومده خیال ندارم برم بالا

افرین تازه به روی خودت نیار که فهمیدی اومده

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

روابط اجتماعی شون ضعیفه عمه های شوهر منم اینطورن ، کلی تعارف میکنی مثل ماست نگاهت میکنن ، خیلی وقت ه ...

خیلی آدم دلش میگیره 

اصلا اینقدر ضعیف و لول پایین هستن خودمم دیگه نمیتونم با کسی درست حرف بزنم

کاش می‌توانستم جدا می شدم

خیلی آدم دلش میگیره اصلا اینقدر ضعیف و لول پایین هستن خودمم دیگه نمیتونم با کسی درست حرف بزنمکاش می‌ ...

میفهمم چی میگی خودت رو درگیرشدن نکن ،همینطور بپذیرشون راحت تری 

وقتی تعریف کردی دقیقا چهره ی مادرشوهرم که خوش برخورد و اجتماعیه و خواهر شوهرش که سرد و بی روحه اومد جلو چشمم 

هرکاری میکنم میگم باشه عیب ندارد شاید منظوری ندارن ولی بازم میبینم ی ادای دیگه دراوردن

نه منظور دارن الکی فکر نکن

میفهمم چی میگی خودت رو درگیرشدن نکن ،همینطور بپذیرشون راحت تری وقتی تعریف کردی دقیقا چهره ی مادرشوهر ...

یادمه زمانی که اومدم داخل خونه صاحب مرده سوم اینقدر شاد و خوشرو بودم که هرکسی تعریف میکرد 

خدا شاهده وقتی باهاشون حرف میزدم یا سرشون پایین بود یا نگاهشون اونور 😭😭😭😭کم کم همه چیز خورد تو ذوقم مخصوصا وقتی فهمیدم راضی نبودن با من که از پسرشون خیلی سرترم ازدواج کنم