2777
2789
عنوان

هوووف من خیلی تنهام

| مشاهده متن کامل بحث + 183 بازدید | 33 پست
ای وای ببخشید واقعا قصد ناراحت کردن کسی رو نداشتم❤ چرا یه خواهر کوچیک دارم باهم وقت میگذرونیم گاهی م ...

خداروشکر هنوز ینفر دارید عزیزم 😘

هوای خواهرتو داشته باش امیدوارم زندگی بر وقف مرادت باشه 😘😘😘

وااای خداااا الهی فدات شم نینی دارییی😍😍😍🥺بسلامتییی اخییی الهییی بمیییرم اره خداییی چجور دلشون نم ...

وای حرفات چقدر قشنگ بود🥹🥹🥹

پسر دارم بزرگ این یکی دختره دعا کن صحیح سالم باشه اره باهاش برم بیرون و همدمم بشه 😍

خدا نکنه بمیری 

من خوراکی هم نمیخوام فقط میخوام ببینمشون همه وقتاشون پره🙂

ولی اینجوری گفتی خیلی خوشحال شدم حرفات سبکم کرد😘🌹🌹🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای حرفات چقدر قشنگ بود🥹🥹🥹پسر دارم بزرگ این یکی دختره دعا کن صحیح سالم باشه اره باهاش برم بیرون و ...

ای جانم سلامت باشید عزیزم هم خودت هم خانوادت😍

انشالله که دخمل خانومیتم سالمو سرحال به دنیا میاد یه تیم قوی چهار نفره تشکیل میدید دیگه نیازی به اومدن نیومدن بقیه نداری😌😍😂

کاربری دونفر
ای جانم سلامت باشید عزیزم هم خودت هم خانوادت😍انشالله که دخمل خانومیتم سالمو سرحال به دنیا میاد یه ت ...

اهوم ممنونم از حس خوبت منم واسه شما کلی شادی ارزو میکنم 🤩😘🌹🌹