2777
2789
عنوان

هوووف من خیلی تنهام

| مشاهده متن کامل بحث + 181 بازدید | 33 پست
تولدتتتت مبااااارکککک عاصیصممممممم

ای ننه دورت بگردم ذووووووووووق میسیییییی🥲🥲🥲🥲🥲❤❤❤

میشه یه صلوات بفرستی برام🥲 با شعله ی خورشيد چه سازد نفسِ صبح روشن‌تر از آنم که توان کرد خَمُوشم 💙 عشق مثل جنگه! شروع کردنش آسونه تموم کردنش سخته ولی فراموش کردنش محاله و در آخر کویر خود ماندن و روئیدن هنر است!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تولدت مبارک♥️

مرسی خانم مهربوووون ❤🥲

میشه یه صلوات بفرستی برام🥲 با شعله ی خورشيد چه سازد نفسِ صبح روشن‌تر از آنم که توان کرد خَمُوشم 💙 عشق مثل جنگه! شروع کردنش آسونه تموم کردنش سخته ولی فراموش کردنش محاله و در آخر کویر خود ماندن و روئیدن هنر است!
عزیزم تولدت مبارک مرداد ماهی مهربون😍😘🤩🥰🌹🌹🌹

مرسی واقعااات خیلیییی خوشحال شدم بالاخره گفتتت یه نفر🥲😂😍دورت بگردم 

شمام مثل من هستید ؟؟

اره با این تفاوت که حتی مامانمم فوت کردن بابامم ماهی چند روز میبینمش کسی هم از فامیل ادم حسابم نمیکنه دیگه حساب کنید چقدر تنهام

سفیر اهدای عضو❤️برای شادی روح مادرم و همه درگذشتگان یک شاخه گل صلوات ...
بقیه رو ولش با خودتو خونوادت حال کنخودت برو تنهایی پارک کافه بیرون قدم بزن برو سینما اگه شوهرتم کار ...

اوهوم درسته دنیا یه شکل نمیمونه🥲🥲🥲

اخه استراحتیم نمیتونم تنها برم بیرون حامله نبودم خودم همجا میرفتم همه هم دورم بودن چون میبردمشون اینور اونور جمشون میکردم دور هم حالا فهمیدم چرا دورم شلوغ بود بخاطر خودم ن بخاطر کارام 🙂

اره با این تفاوت که حتی مامانمم فوت کردن بابامم ماهی چند روز میبینمش کسی هم از فامیل ادم حسابم نمیکن ...

عزیزم🫂🫂🫂🫂🫂

وای قلبم مچاله شد همینجوری ناراحت بودم 

من استراحتیم جای نمیتونم برم شما تنها جای نمیری؟

عزیزم🫂🫂🫂🫂🫂وای قلبم مچاله شد همینجوری ناراحت بودم من استراحتیم جای نمیتونم برم شما تنها جای نمیر ...

ای وای ببخشید واقعا قصد ناراحت کردن کسی رو نداشتم❤ چرا یه خواهر کوچیک دارم باهم وقت میگذرونیم گاهی میریم بیرون باهم

سفیر اهدای عضو❤️برای شادی روح مادرم و همه درگذشتگان یک شاخه گل صلوات ...
ای وای ببخشید واقعا قصد ناراحت کردن کسی رو نداشتم❤ چرا یه خواهر کوچیک دارم باهم وقت میگذرونیم گاهی م ...

خداروشکر هنوز ینفر دارید عزیزم 😘

هوای خواهرتو داشته باش امیدوارم زندگی بر وقف مرادت باشه 😘😘😘

اوهوم درسته دنیا یه شکل نمیمونه🥲🥲🥲اخه استراحتیم نمیتونم تنها برم بیرون حامله نبودم خودم همجا میرف ...

وااای خداااا الهی فدات شم نینی دارییی😍😍😍🥺

بسلامتییی اخییی الهییی بمیییرم اره خداییی چجور دلشون نمیاد بیان پیشت آخهههه ما هرموقع یکی تو فامیل حامله میشه غذایی چیزی درست میکنیم میریم سر میزنیم بهش چون مامانم معتقده زن حامله همش چشمش به دره یکی بیاد و براش خوراکیو اینام بیاره🥺

حالا اشکال نداره بالاخره بچت به سلامت به دنیا میاد بعد باهم دوتایی میرید بیروننن

اگه پسر کوشمولو باشه که تو بیرون خیالت تخته هیچکس چپ بهت نمیتونه نگاه کنه

اگه هم دخمل خانومیه که دیگه هم دمتو رفیقو پایه ی بیرون رفتنت میشه🥺😍😍😍

کاربری دونفر
خداروشکر امروز باعث خوشحالی ی نفر شدم 🥹

مرسی قشنگ من 🥲❤