2777
2789
عنوان

هوووف من خیلی تنهام

181 بازدید | 33 پست

هیچی دارم فکر میکنم چقدر من تنهام کسیو ندارم همه دور وریام با ادمای خودشونند فقط مامانم و مادر شوهرم پیش ما هستن خواهرم با فامیلا شوهر داداشم با فامیلا زنش حالا من باردار نبودم همه دور ورم بودن الان ک من نمیتونم جایی بیام تنهام گذاشتن همشون هر شب بیرون خونه این فامیل اون فامیل وتفریح فامیلا شوهرمم ک واسه خودشونن جاریام با خواهراشون من فقط خواهرم باهام نیس 🙃🫠

از من تنهاترنیستی‌امروز تولدمه

روز تولدمو هیچکس بم تبریک نگفت:)

میشه یه صلوات بفرستی برام🥲 با شعله ی خورشيد چه سازد نفسِ صبح روشن‌تر از آنم که توان کرد خَمُوشم 💙 عشق مثل جنگه! شروع کردنش آسونه تموم کردنش سخته ولی فراموش کردنش محاله و در آخر کویر خود ماندن و روئیدن هنر است!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو همه جشناشون من دعوت میکنند چون من بهترین کادو رو میارم ولی این موقع ها همه جیم میشن امیدوارم یه روزی منو درک کنند خیلیییی دلم از خواهرم گرفته 

موقع کاراشون یاد من هستن چون من خیلی بدردشون میخورم اما این موقع ها تنهام گذاشتن هعییی

از من تنهاترنیستی‌امروز تولدمه روز تولدمو هیچکس بم تبریک نگفت:)

عزیزدلم🥲تولدت خیلیی مبارک باشه❤❤

سفیر اهدای عضو❤️برای شادی روح مادرم و همه درگذشتگان یک شاخه گل صلوات ...
تو همه جشناشون من دعوت میکنند چون من بهترین کادو رو میارم ولی این موقع ها همه جیم میشن امیدوارم یه ر ...

خیلی درکت میکنم... 🥲

سفیر اهدای عضو❤️برای شادی روح مادرم و همه درگذشتگان یک شاخه گل صلوات ...
تنهایی ک خوبه حوصله مهمون و آدم داری

آره خب خیلی تنهام هر روز فقط مادر شوهرمو میبینم مامانمم هفته ای دوبار ببینمش 

دوستام هم تنهام گذاشتن تا وقتی بدرد کسی بخوری دور ورت هستن 

عزیزدلم🥲تولدت خیلیی مبارک باشه❤❤

مرسیییی قربونت برم که تبریک گفتیییی بهممممممم🥺🥺🥺

میشه یه صلوات بفرستی برام🥲 با شعله ی خورشيد چه سازد نفسِ صبح روشن‌تر از آنم که توان کرد خَمُوشم 💙 عشق مثل جنگه! شروع کردنش آسونه تموم کردنش سخته ولی فراموش کردنش محاله و در آخر کویر خود ماندن و روئیدن هنر است!
تو همه جشناشون من دعوت میکنند چون من بهترین کادو رو میارم ولی این موقع ها همه جیم میشن امیدوارم یه ر ...

بقیه رو ولش با خودتو خونوادت حال کن

خودت برو تنهایی پارک کافه بیرون قدم بزن برو سینما اگه شوهرتم کار نداشت دوتایی برید دیگه عالییی

ببین آدما تنها ب دنیا میان و تنهام از دنیا میرن تو این وسط مسطا گاهی دوست پیدا میکنن ازدواج میکنن خانواده تشکیل میدن بچه دار میشن تنها میشن دورشون شلوغ میشه و در نهات تنها کسی که از اول تا آخر باهات میمونه خودتی و خدت،فقط اینو درک کن که خودت برای خودت کافی هستی

کاربری دونفر