2777
2789
عنوان

افغانی های

| مشاهده متن کامل بحث + 1312 بازدید | 102 پست
دآریم میشیم دیگه..امروز یجا خوندم عرب ها خیلی از زمین های با ارزش خوزستان رو دارن میخرن...چیتگر پر ا ...

کودوم عربها؟

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینا اگه جنگ برو بودن که مملکت خودشونو نجات میدادن..چقدر ساده لوح هستید شما...جنگی بشه ۱۵ میلیون افغ ...

اولا درست صحبت کن ساده لوح حرف قشنگی نیست بعدشم مجانی نمیجنگن کلی دولت بهشون پول میده موقعی که میرفتن سوریه چند سال پیش ماهی ده تومن می‌گرفتن تازه بهشون شناسنامه ایرانی هم دادن

دآریم میشیم دیگه..امروز یجا خوندم عرب ها خیلی از زمین های با ارزش خوزستان رو دارن میخرن...چیتگر پر ا ...

😭😭😭😭😭😭 نمیخوام وطنم رو از دست بدم دلم نمیخواد مهاجرت کنم وطنم رو دوست دارم عاشقشم 🥺🥺🥺

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمی شود❤❤❤
خوب میدونی اون همه بچه ای که میارن از کوچیکی میبرن سر ساختمون بعد اکثرشون میمیرن یا ناقص میشن جمعیت ...

من کاری به این چیزاش ندارم عزیز...میخوان بمیرن یا چی..ما مشکلمون با وجود اینا تو کشورمون.. کشوری که اقتصادش منابعش و خیلی چیزای دیگش جوابگوی ۹۰ میلیون ایرانی نیست ولی ۱۵ میلیون مهاجم رو هم باید جوابگو باشه..مثل این میمونه یه دیس غذایی که برای ۴ نفره بین ۲۰ نفر تقسیم بشه.معلومه ناتوانی پیش میاد ..ایران باید رای ایرانی باشه نه هیچکس دیگه ای..برن هر جای دیگه ای که دوس دارن زندگی کنن ولی تو کشور ما تخم ریزی نکنن

چو ایران نباشد تن من مباد💚🤍❤️
الان که دولت از همه شون صد تومن گرفته دیگه نمیرن چون پول دادن

پولشون واسه خودشون این یک،

ثانیا اونایی که قانونی اومدن نه اوناییکه از چرخ هواپیما آویزون شدن این دو

اگه هم پول دادن که بمونن،دولت قبول کرده بمونن مثل آدم زندگی کنن نه هرروز بحث تجاوز ازشون دربیاد،نه هرروز تو همه شهرای ایران عربده کشی کنن ،

اینا نمک میخورن نمکدون میشکونن

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
پولشون واسه خودشون این یک،ثانیا اونایی که قانونی اومدن نه اوناییکه از چرخ هواپیما آویزون شدن این دوا ...

همونا هر کدوم پنج شش تا بچه بیارن و بچه های ما هم مهاجرت کنند برن ایران میشه مال خودشون دیگه

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمی شود❤❤❤