2777
2789
عنوان

افغانی های

| مشاهده متن کامل بحث + 1312 بازدید | 102 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اقا مگه ما کم بهشون جا دادیم ؟مگه کم بهشون محل کسب و کار دادیم؟؟؟؟

درسته ولی خوب جدیدا نمیدونم چرا هجوم‌ اوردن انکار کلشون دارن میان خیلی زیاد شدن واسه همین الان اوضاع این‌طوری شده وگرنه بودنشون بد نیست چون مشاغل خیلی سختو انجام میدن که ایرانی ها حاضر نیستن 

تازه تو دانشگاه ما هم یه عالمه افغانی درس میخونن

تازهه اونا سهمیه دانشجوی خارجی دارن

خدایا دیگه ما تحمل دکتر افغانی نداریم  

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
درسته ولی خوب جدیدا نمیدونم چرا هجوم‌ اوردن انکار کلشون دارن میان خیلی زیاد شدن واسه همین الان اوضاع ...

بونشون بده چون هر کدوم ۶ تا بچه میارن..ماها یدونه هم به زورمییاریم..۲۰سال دیگه اونا میشن جمعیت غالب و ماها میشیم بیگانه 

چو ایران نباشد تن من مباد💚🤍❤️
من فکر میکنم حتما رشوه بگیر تو دولت زیاده وگرنه این حجم از افغانی طبیعی نیست یا شایدم جنگی در راهه ک ...

اینا اگه جنگ برو بودن که مملکت خودشونو نجات میدادن..چقدر ساده لوح هستید شما...جنگی بشه ۱۵ میلیون افغانی تو ایران جنگ داخلی راه میندازن اونوقته که از داخل میترکه همه چی

چو ایران نباشد تن من مباد💚🤍❤️
اتفاقا خیلیا هستن فقیرن اما غرور و غیرت دارن

خوب بله درسته ولی اینجا فقیر باشی میری سر کار دولت حمایت میکنه کمی مردم خلاصه بی جا ومکان نمیمونی اما اونحا هیچکدوم ازینا نیست حتی فقر هم بول داره فقیر این‌جا با اروپا یا مثلا افغانستان فرق میکنه