اقا بهخدا داریم راست میگیم چرا حرفمون رو قبول ندارین؟ شما تو زندگی میردم نیستین یارو ایرانی هه جا برا خوابیدن نداره افغانی هه دو سه تا خونه داره اینا به مولا دزدن اینا به خدا ادم کشن چرا نمیزارین مردم حرف بزنن؟؟
وقتی فقیر باشی غرور وغیرت و همه چی یادت میره به خاطر همینه افغانها اینطورن
هرچی میخوان بشن یا باشن،تشریفشونو ببرن کشور خودشون،فقیر غنی، هرچی
برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اقا چرا قفل میکنی نی نی یار؟؟؟مگه داریم حرف غیر منطقی میزنیم؟؟؟ نی نی یار به خدا قسم اگه تاپیک رو بب ...
کآری به اینکه چی هستن ندارم اصلا خوب انسان شریف مگه ما خانوادمون رو فدای نداری و شرایط یکی دیگه میکنیم؟وطن یعنی همون خونه در ابعاد بزرگ... من نمیخوام وطنم رو از دست بدم از یه طرف عرب ها تو ایران ملک میخرن از یه طرف افغانستان میترسم خودمون فلسطین شیم آخرش
ما بهشون محل کسب و کار دادیم ولی عرضه نداشتن اینا ب ی ع ر ض ه ا ن
با قانونیاشون کاری ندارم اشتباه همینه دیگه چرا بخاطر یکم کمتر دستمزد دادن به مهاجرای غیرقانونی و بی مدرک کار میدن اشتباه از خودمون چرا خونه اجاره میدن چرا جا خواب میدن
دختر نازم غافلگیرمون کرد و بیست روز جلوتر تشریف فرما شد☺️
بونشون بده چون هر کدوم ۶ تا بچه میارن..ماها یدونه هم به زورمییاریم..۲۰سال دیگه اونا میشن جمعیت غالب ...
خوب میدونی اون همه بچه ای که میارن از کوچیکی میبرن سر ساختمون بعد اکثرشون میمیرن یا ناقص میشن جمعیت زیاد دلیل مثلا برتری نیست یه بار ما رفتیم اردو خیر سرمون دوتا افغانی داشتن چاه میکندن هردوتاشون تو چاه خفه شده بودن یا یکیشون از داربست افتاده بود کمرش شکسته بود
باید یا جمع کنی بری یا باید پای کشورت واستی اینطوری نمیشه
حاکمیت باید بخواد که نمیخواد
خواستن و نخواستن من و شما متاسفانه یعنی کشک
خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست به هوای سر کویش پرو بالی بزنم ❤ ❤ الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدمهایی که معلم من بودهاند.❤تو را شکر بابت درسهایی که زندگی به من ارزانی داشتهاند.❤تو را شکر برای عشقی که میگیرم، میبخشم و میپراکنم. ❤ ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم "ر" جا افتاده)😮