2777
2789
عنوان

پوشک کردن بچه شش ساله

1065 بازدید | 27 پست

دخترم ۶/۵ سالشه

هنوز شب ادراری داره.  خیلی خسته شدم دیگه. دکترم قرص میده. میترسم عوارض داشته ؟ خودتون اطرافیانتون تجربه ای گریم گرفته کمردرد دارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخی عزیزم حق داری 

یکی از فامیلای دور زن عموم ارث شب ادراری داشتن فکر کن تا ۱۳_۱۴ سالگی شب ادراری داشتن 

یادمه زن عموم می‌گفت می‌بره بچه هاشو کلیه و مجاری ادرار 

بهشون چیزای طبع گرم میده بعد غروب دیگه چیزای آبکی نمیده 

کمرشونو همیشه با روغنای گرم ماساژ میده

دوستم می‌گفت برادرش کوچیک بوده شب ادراری داشته دکتر بهش دارو داده 

الان داداشش بزرگ بود ماشاالله مشکلی هم نداشت 

بچه خودش هم الان کلاس دوم می‌ره 

گفت داره می‌خوام ببرم دکتر بهش دارو بده 

شبا مایعات بهش نده خصوصا هندوانه و چای قبل از خوابم ببرش دستشویی تا این سن پوشک کردی عادت کرده تنبلی می‌کنه بره دستشویی من پسرم تا پارسال تو شلوارش میکرد ماهم حساسیم مدام در حال شستشو بودیم شوهرم خسته میشد می‌گفت پوشک کن زیربار نرفتم میگفتم عادت می‌کنه دیگه این اواخر خداروشکر خوب شده 

ازین زیر اندازای مشما دار بگیر یه چیزی شبیه آبگیر ظروفه پهن کن روتختش پوشکش نکن بذار راحت باشه بعد شبا بهش آب هندونه مایعات و خوراکی های شیرین و شور نده قبل از خواب و وسط خواب بیدارش کن بره جیش کنه 

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️