2777
2789
عنوان

پوشک کردن بچه شش ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 1108 بازدید | 27 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر منم داشت هنوزم گاها میشه و من از شماور کمک گرفتم و مشاور هم به شدت مخالف پوشک کردنه 

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤

پوشک چ سایزی؟ پسر من ۳ و نیم ساله اس دیگه هیچ پوشکی اندازه اش نیست زندگیمون رو ب گند کشیده

چشماتو ی لحظه ببند تصور کن اقا امام زمان عج ایستاده آماده اس برای ظهور و فقط منتظر بیدار شدن و حرکت تو ی نفره ی نفس عمیق بکش از ته دلت بگو الهم عجل لولیک الفرج بعدم ب من بگو برا خواسته هات دعا کنم ب نیتت صلوات بفرستم ، ی روزی دلیل ظهور بودم الان ان شالله که از منتظران ظهور هستم‌ از خوشی های موقت ک مثل کف روی آب بود الحمدالله که الله نجاتم داد و بهم آرامش عمیق داد حتی وقتی یکی زندگیمو از بیرون میبینه فکر میکنه اوضاع زندگیم خیلی خرابه اما من توی دلم به لطف خدا آرامش عمیقی هست ک توی ب اصطلاح خوشبختی قبلیم نبود ان شالله ب لطف و بزرگی خدا همه عاقبت بخیر بشن منم جزئشون باشم 

باید اگرم جیش میکنه خیس بشه و از خواب بیدار بشه و براش توضیح بدین که باید بره دستشویی به هر حال سخته چون من خودمم تو شرایطش بودم ولی باید درستش کنید و اصلا هم نباید در معرض تنش یا استرس باشن

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
پیش خودم

حتما اورولوژی ببر. یه متخصص خوب.

بعد هم از ساعتهای 4 و 5 عصر. مایعات رو در حد ضرورت و کم بده. نوشابه - دلستر و ......... شب ممنوع. خیار از ساعت 2 بعداظهر ممنون.

هر روز یه دونه خرما- یا پودر نارگیل. از پاییز هر روز توی برنامه ات آب نارگیل و نارگیل باشه. اگه می تونی و درتوانت. اگه پتو نگه نمیداره. لباسهای زیردکمه دار و بادی طور بپوشون. پهلوهاش گرم باشه.

دیگه شب ادرار نمی کنه.

من دخترم و دوسالگی شروع کردم بگیرم یکسال طول کشید ولی بهش گفته بودم مهمونی جیش نکنی جیش نمیکرد اصلا 

شبا جیش میکرد که من یمدت هرشب تا ساعت دوشب بیدارمیموندم بیدارش میکردم میبردم دسشویی بعد میخابید سه چهارماه اینکارو تکرار کردم و دیگه یاد گرفت 

شبا از ساعت شش هفت دیگه چای نمیدادم بهش اب هم کم میدادم هندونه و میوه های ابدارهم غروب به بعد نمیدادم 

یمدت اینطور کن یادمیگیره دیگه بزرگ شده نباید پوشک کنی وگرنه بدعادت میشه 

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖
پوشک روز گرفتم ولی فایدهدنداشت

شب ادراری ارتباط خیلی زیادی به نحوه از پوشک گرفتن داره . میگن اگه زودتر از زمانی که آمادگی داره از پوشک گرفته بشه یا توی اون مدت دچار اضطراب بشه این اتفاق میوفته 

پوشک کردن اونم توی ۶ سالگی اصلا درست نیست . تشک مخصوص درست کنید و نصف شب حتما ساعت بزارید بیدارش کنید 

خدایا چنان کن که از چیزهای ارزشمند زندگیم ، جانم اولین چیزی باشد که از من میگیری ...
تو مهمانی مسافرت پوشک میشه

شب اصولا جایی مهمان نمی مونیم مسافرتم که خوب هتل دیگه خودمونیم کسی نیست تازه این اگه وسط روز هم بخواب احتمال جیش کردنش هست 

میخوام هفته بعد وقت بگیرم ببرمش دکتر 

باباش هم مثل این بود اونم دارو خورده خوب شده

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی    که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی