2777
2789
عنوان

رشته انسانی

1553 بازدید | 75 پست

سلام عزیزانی که رشته انسانی رفته اند نظرتون درمورد این رشته چیه سطح درساش چجوریه من باید انتخاب رشته کنم بین تجربی و انسانی موندم ممنون میشم تجربه هاتون در مورد رشته انسانی رو بنویسید 

خیلی تفاوته ببین به چه شغل هایی علاقه داری

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

اگه یادگیری خوبه تجربی خوبه 

اگه حفظیاتت خوبه برو انسانی ولی ببین به کدومشون علاقه داری برو 

کوردم:)                                                           ی دختر مغرور جذابم😌🤭                                    آقایون درخواست ندین 😐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دخترم انسانی رو انتخاب کرد یعنی من براش انتخاب کردم و چون میدونه با آگاهی و آینده نگری براش انتخاب کردم به انتخابم احترام گذاشت.اگه خیلی عالی هستی و خانواده ت میتونن بالای ۱۵۰ میلیون تومن برای کلاس کنکور و مشاوره برات هزینه کنند وبعد میتونن پزشکی آزاد یا پردیس بفرستنت برو تجربی در غیر اینصورت انسانی

البته ما میتونستیم برای دخترم هزینه کنیم اما چون از فیزیک و زیست متنفر بود و واقعا هیچی فیزیک یاد نمیگرفت نفرستادمش تجربی

ببین به چی علاقه داری

انسانی بیشتر حفظیه دهمش یکم سخت تره.. 

در جستجوی خویش                                           یه دختر ¹⁸ ساله افسردم🤍🥺                                       که عاشق خطاطی و نوشتنم🤍🥺                          و به هیچکدوم از آرزوهام نرسیدممم🤍🥺                   خب خب یادم رفت بگم کجاییم مغز ندارم ک🤍🥺    من یه دختر جنوبــــیم که توو یکی از روستاهاشم*                         و اما تویی ک داری اینو میخونی🤍🥺       خدایی کار و زندگی نداری بوااا جااان😞💔😂                   آدم باش ایقد نچرخ توو این سایت                            
یه زشته ای هست که همه درساش مفهومیهدروس سختش فنون وجغرافیاس از نظز منمنکه راضی بودم و هستمبرگردوم به ...

میتونم بپرسم شما از رشته انسانی به چه شغلی رفتین 

برای تجربی باید محاسباتت خوب باشه

دروس رشته انسانی هم حفظی نیست اصلا ما درس حفظی نداریم مبحث حفظی داریم ولی درس حفظی نه...

من نمیدونم چرا همه میگن اگه حفظیاتت خوبه برو انسانی عزیز دلم خب تو یه چیزی رو حفظ کنی امروز،  فردا یادت میمونه که میگی دروس رشته انسانی حفظیه؟! اصلا این روش برای کنکورت جواب میده؟ کسایی که اینو میگن هیچی از دروس رشته انسانی نمیدونن

دروس رشته انسانی کاملا مفهومی و استدلالیه

قدرت درک بالا و تجزیه و تحلیل دروس برای رشته انسانی👍