2777
2789

دلم گرفت یهو من صورتم بارداری لک گرفت شدید رفتم دکتر پوست ضد لک داد ولی نرفتن الانم بعد یکسال زیاد نرفتن دیگه یه روز جاریمو دیدم گف جوش زدم نمیرن منم از لکم گفتم نمیدونم دوتایی با خواهر شوهرم چی گفتن و شنیدن که خواهر شوهرگ تاپیک زده زنداداشم از بس حسوده و حسادت دیگرانو میکنه صورتش سیاه شده ...یبار دیگم گفته بود از بس حسوده خدا نعمتشو ازش گرفت خوندم اینارو انگار پارچ یخ خالی کردن روم ازبس پشتم میگه حسود خودمم شک کردم که من واقعا حسودم ینی این حق داره اینطور بگه داغونم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو هم پیش جاریت حرفی نزن بعضی ها فقط میخوان از زیر زبون ادم حرف بکشن عزیز دلم ناراحت نباش خدا ازت را ...

حالا جاریم که دستش رو شد ولی چرا بگن خدا زدتش چرا بگن از بس حسوده سیاه شده چرا بگن خدا از دستش گرفته نعمتاشو اخه وضع مالیمونم بده دارم آتیش میگیرم به خدا 

حالا جاریم که دستش رو شد ولی چرا بگن خدا زدتش چرا بگن از بس حسوده سیاه شده چرا بگن خدا از دستش گرفته ...

فقط به سپار به خدا بهشون اهمیت نده ول کن ولا من اقوام مادر شوهرم منو غول میبینن اینقدر گفته برام کاری انجام نمیده اصلا برام مهم نیست مهم شوهر خودمه