2777
2789

مادرم فوت شده،پدر هم نداریم،ما هم شهر دیگه ایم هر کار کردیم شوهرم انتقالی بگیره گفتن تا دو سال ممکن نیست.

خواهرم ۱۳ سالشه یه هفته خونه داداشم موند ولی زنداداشم یه بار بهش سیلی زده دعواشون شده عمم گفت من میبرم پیش من بمونه.

به نظرتون بره؟

عمم ۶۰ سالشه بره اونجا بچه مجبوره کار کنه.

هر چقدرم من و شوهرم اصرار و التماس کردیم بیاد خونه ما بمونه گفت نه شهر شما نمیام خوشم نمیاد.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا مادرت را رحمت کند.توهمونی نیستی مادرت تازه فوت کرده بود مونده بودی چطور دلبری کنی برا شوهرت.انگار مادر ازدست نداده بودی.غصه میخوردی خاهرم بیا خونه ام چطور رابطه داشته باشم.خاهرت پیش عمه ات بماند بهتره تاپیش تو.هنوز هم درفکرم توچه ادمی هستی.مادرت که راحت شد.انشاله خاهرت عاقبت بخیربشه پیشه عمه ات بمونهاماتوچطور دختری برامادرت بودی وجطور خاهری برا خاهرت مانده ام.بد جور شوهری هستی