2777
2789
عنوان

داروی تنبلی تخمدان

265 بازدید | 34 پست

دوهفتس سونو دادم گفت تنبلی داری بهم قرص چندتا قرص و ضدبارداری و اینا داده 

از وقتی میخورم دل درد و معده درد دهنم تلخ و حالت تهوع دارم جوشای صورتمم شده ده برابر

کسی هست تنبلی داشته باشه و دارو نخوره؟

اشکالی داره قطش کنم

هیچوقت زیاد از حد توضیح نده شاید داری یه دشمن رو آگاه‌تر میکنی!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دارو خوب نیس عوارض داره تموم بشه  به حالت قبل بر میگردی بهترین کار‌ اصلاح سبک زندگی غذای سالم کم تر شیرینی خوردن ورزش پیاده روی کمک می‌کنه 

یکی از مهم ترین عواملی که موجب افسردگی میشود گوش کردن به یک ندای درونی است ! ندای درونیِ انتقادگر که همیشه از شما یک بازنده میسازد

بدون دارو که اصلا نمیشه

گول حرف این ماماهای توی اینستا هم نخور که با اصلاح سبک زندگی و این چرت و پرتا، درمان میشه

اصلاح سبک زندگی مهمه، اما درمان نیست

چون تنبلی تخمدان یه چیز ذاتیه، مثل رنگ چشم

تغییر پذیر نیست

مجبوری قرص بخوری، منم می خورم

شاید چون اوایل قرص خوردنته، بدنت هنوز عادت نداره

یه مدت دیگه بخور، اگه بهتر نشدی، برو دکتر بگو داروت رو عوض کنه

آقایون بی‌شعور، یه کمی از عقلتون کار بکشید، می‌فهمید که نباید به خانما درخواست دوستی بدید🗿 همه ی عمر و زندگیم داداش قشنگمه👫ترجمه: خانواده مثل ستاره هاست، توی تاریکی بیشتر می‌درخشه☺️✨Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨‍👩‍👧‍👦🏡❤️

فقط میدونم اصلن خودسر ترک نکن داروهات

بخدا شنبه یه دل درد گرفتم نمیتونستم صاف وایسم رفتم بیمارستان تا امپول نزد اروم نشدم

رفتم پیش دکترم گفت دوز قرصات زیاده.

من پریود میشم تخمکام فعاله 

دارو خوب نیس عوارض داره تموم بشه به حالت قبل بر میگردی بهترین کار‌ اصلاح سبک زندگی غذای سالم کم تر ...

آدمی که تنبلی تخمدان داره، اصلا بدون دارو پریود نمیشه

اصلاح سبک زندگی خیلی مهمه

ورزش و کم کردن شیرینی جات و درست کردن ساعت خواب و…

اما بدون دارو نمیشه اصلا

آقایون بی‌شعور، یه کمی از عقلتون کار بکشید، می‌فهمید که نباید به خانما درخواست دوستی بدید🗿 همه ی عمر و زندگیم داداش قشنگمه👫ترجمه: خانواده مثل ستاره هاست، توی تاریکی بیشتر می‌درخشه☺️✨Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨‍👩‍👧‍👦🏡❤️

کابرلینسیبل ضدبارداریاسپیرو نولاکتون

من خیلی سال هست که تنبلی تخمدان دارم 

اسپیرونولاکتون را تعریفش را زیاد شنیدم

فکر کنم باعث میشه اول جوش های زیر پوستت بیرون بریزه بعد صورتت صاف میشه

در مورد تنبلی تخمدان هم حتما دارو بخور وگرنه ممکنه کیست هات بزرگ بشن و خطرناکه

طعنه بر خواری من ای گل بی خار مزن/ من به پای تو نشستم که چنین خوار شدم 
آدمی که تنبلی تخمدان داره، اصلا بدون دارو پریود نمیشهاصلاح سبک زندگی خیلی مهمهورزش و کم کردن شیرینی ...

اره ولی زمانی که دارو میخوری پریود میشی تموم بشه دوباره بی نظم میگن درمان نداره میشه بهترین کار سبک زندگی درست سالم داشتن تحرک ورزشه 

یکی از مهم ترین عواملی که موجب افسردگی میشود گوش کردن به یک ندای درونی است ! ندای درونیِ انتقادگر که همیشه از شما یک بازنده میسازد
دارو خوب نیس عوارض داره تموم بشه به حالت قبل بر میگردی بهترین کار‌ اصلاح سبک زندگی غذای سالم کم تر ...

من پریودام نهایت هفت روز بینش فاصله بیفته هرماه میشم ازمایش هرمونیم دادم همش خوب بود مشکلی نداشتم 

آدمی که تنبلی تخمدان داره، اصلا بدون دارو پریود نمیشهاصلاح سبک زندگی خیلی مهمهورزش و کم کردن شیرینی ...

من دو هفتس سونو دادم گفت تنبلی داری ولی هرماه سرموقع نهایت با هفت روز تاخیر میشم

بخدا شنبه یه دل درد گرفتم نمیتونستم صاف وایسم رفتم بیمارستان تا امپول نزد اروم نشدمرفتم پیش دکترم گف ...

عزیزم😥 میدونم داروهاتم حتی میخوری اذیت میشی اما برو پیش دکترت ک یا جایگزین کنه برات یا دوزش رو کم کنه. اگ یه مدت رفتی پیش دکترت فرقی نکردی دکترت رو عوض کن

من خیلی سال هست که تنبلی تخمدان دارم اسپیرونولاکتون را تعریفش را زیاد شنیدمفکر کنم باعث میشه اول جوش ...

کیست نداشتم اصلا تو سونو