2777
2789
عنوان

میخوام تتو بزنم کیا تجربه دارن

254 بازدید | 15 پست

پشیمون نشدید

من شنیدم جایی باشه ک خودتون چشمتون میفته دلتون میزنه

پشت کمرم میخوام بزنم 

“ببخشید و چشم بپوشید ، آیا دوست ندارید خداوند شما را ببخشد؟ و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است.”🌹(22- نور)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببظرم روی بازو بزنی شیک ترهعکسش طرحتو بفرست

نمیخوام خودم ببینمش 😂

“ببخشید و چشم بپوشید ، آیا دوست ندارید خداوند شما را ببخشد؟ و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است.”🌹(22- نور)

رو پام دارم روز ب روز بیشتر عاشقش میشم با این ک ی قلب خیلی سادس🥹😂

‌‌دِ حس هیچی نی، تا ایچه هَم وِه قین سِرع اوماییمَه‌..💔🫠ایــــرانم🖤هر چه امروز کشور ما دارد و هرچه در آینده بدست بیاورد به برکت خون این شهیدان است.   هرجا برم، هرجا بری، فرقی نداره، قلبم نمیتونه تورو تنها بزارههه🫠 هرجا برم، هرجا بری، یاد توعم من🫠                     پیرم کردی اسمو و قدت:)👩🏻‍🦯

والاپشیمونی که دارهچه یک سال بعدچه ده سال بعدبستگی به خودت داره چی بزنی واسه چی بزنی

پشیمونی واسه چی؟ 

واسه یه تغییر ک خودمم نمیبینمم😅

پشیمونی واسه چی؟ واسه یه تغییر ک خودمم نمیبینمم😅

دیدن ندیدن مهم نیست که😅یه حس بدی بهت میده در اینده

طبق تجربه میگم اگه دوست داری بزن کاری ندارم😅

مردم از بنده میپرسند:شما سوسیالیست هستی یا کمونیست؟بنده تروریست هستم دوستان