2777
2789
عنوان

خانمهای شاغل یه لحظه میاین

894 بازدید | 83 پست

خانمای شاغل اگه مادر دو فرزند بودین خونه و ماشین جدا داشتین و حدودا ماهیانه ۱۳ تومن در امد بدون سرکار رفتن داشتین بازم می رفتین سرکار من استعفا دادم یه حس پوچی دارم نمیدونم چرا حس بدی دارم 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷

بله 

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره میرم. چون پولم دو برابر میشه.

و صد البته که به شغلم علاقه دارم و براش خیلی زحمت میکشم

مرد از قِبَلِ حادثه راهی بگشاید/ نامرد به خویش و دگران عرصه کند تنگ/ ای غم چه فسونی تو که چون تیغ کنی تیز/ مرد از تو خورَد صیقل و نامرد زند زنگ

نه نمیرفتم 

برای رشد خودم وقت میزاشتم کلاس شنا باشگاه کلاس موسیقی

هرکدوم و ک دوست داشتم میرفتم برای سلامتیم برای روحم وقت میزاشتم ب خودم میرسیدم

بیرون ز تو نیست آنچه در عالم هست از خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی....."مولانا"
آره میرم. چون پولم دو برابر میشه.و صد البته که به شغلم علاقه دارم و براش خیلی زحمت میکشم

منم دوست دارم برگردم ولی خوب با وجود دو تا بچه خسته میشم و همسرم راضی نیست 

بستگی به سن بچه ها داره

اگه تو سنی هستن که واقعا به شما احتیاج دارن بهترین کار رو انجام دادید

خیلی طول کشید تا بفهمم کاری که خوشایند من نیست لزوما غلط نیست. انتظاراتی که از آدم‌ها دارم هم لزوما درست نیست و اساسا من جای حق ننشسته‌ام که متر و معیار درست و غلط باشم. این در ظاهر خیلی ساده به نظر می‌رسه ولی هم دهن من سرویس شد هم دهن زندگی تا من اینو بفهمم🙃
من قبلا شاغل بودم به خاطر بچه ها استعفا دادم الان حس خیلی بدی دارم

بنظرم برو دوره های کیک سازی ترسازی رو به صورت حرفه ای یاد بگیر هم تو خونه ای هم سفارش میگیری

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

منم دوست دارم برگردم ولی خوب با وجود دو تا بچه خسته میشم و همسرم راضی نیست

پرستار کمکی بیار.

همسرتو راضی کن یجورایی

مرد از قِبَلِ حادثه راهی بگشاید/ نامرد به خویش و دگران عرصه کند تنگ/ ای غم چه فسونی تو که چون تیغ کنی تیز/ مرد از تو خورَد صیقل و نامرد زند زنگ

بله من بازم کار می‌کنم 

اهداف مالی بالاتری برای خودم می‌ذارم 

تایم کارم رو کمتر و منعطف می‌کنم 

رو کیفیت زندگی خودم و خونواده تمرکز می‌کنم 

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.

برای فرزند و همسرم وقت میزاشتم

وقتی از نظر مالی تامین باشم تا حدودی و مادر هم باشم واقعا ترجیح میدم مثل یک بانو زندگی کنم و برای تفریح و سلامتیم و بچه هام وقت بزارم

چون سرکار رفتن آدم و خسته میکنه و دیگه جونی نمیمونه برای رسیدگی و محبت اونطور ک باید به خودم همسر فرزند

بیرون ز تو نیست آنچه در عالم هست از خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی....."مولانا"
چون کار بهت یه احساس هویت اجتماعی میده که خیلی ارزشمنده، اونو از دست دادیکارتون چی بود؟

تو شرکت دارو سازی کار می کردم الان دوست دارم ازمون استخدامی بدم