2777
2789
عنوان

خانمهای شاغل یه لحظه میاین

| مشاهده متن کامل بحث + 895 بازدید | 83 پست
درکت میکنممنم از سرکار ک میرسم خونه با اینکه کارم سخت نیست ولی واقعا کلافه ام و دلم میخواد استراحت ک ...

بله کاملا درسته الان دخترم عاشق کلاس رفتنه میبرم و میارمش ولی اگه شاغل بودم واقعا نمیشد بزارمش 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
اره منم نظر همینه ولی دوستانم سرزنشم میکنن میگن حیف کارت استعفا دادی ولی خوب ساعت کاریم زیاد بود الا ...

هرکسی ممکنه برای زندگیتون نظر بده از دوست و اطرافیان تا خانواده شایدم خیر و صلاحت رو بخوان

ولی جز شما و همسرت که داخل زندگیتون هستید کسی بهترین انتخاب رو نمیدونه چون جای شما و در زندگی شما نیستن

بهترین تصمیم گیرنده شما هستید

باز هم برای راهنمایی بهتر هم  پیش مشاور کودک و هم روانشناس برید تا بهترین تصمیم رو برای خودتون و زندگیتون بگیرید

با یک جلسه یک ساعته میتونید بهترین انتخاب رو داشته باشید از شخصی که کاملا بی طرف هست و  از خارج گود مسائل رو نگاه میکنه

بیرون ز تو نیست آنچه در عالم هست از خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی....."مولانا"

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرکسی ممکنه برای زندگیتون نظر بده از دوست و اطرافیان تا خانواده شایدم خیر و صلاحت رو بخوانولی جز شما ...

ممنون دوست عزیز از راهنمایت و از وقتی که گذاشتی 🌹

دقیقا همینه ولی اطرافیان سرزنشم میکنن میگن چرا بیکار تو خونه نشستی ولی خبر ندارن الان ارامش اعصاب دا ...

خب پس خودت جواب خودت رو داری

الان میگی آرامش داری هم خودت هم فرزندت و هم همسرت 

وقتی همتون راضی هستید از وضعیت فعلی برای چی دوباره استرس رو  وارد زندگیت کنی

همه ما کار میکنیم برای داشتن آرامش در زندگی که بتونیم از نظر مالی زندگیمون رو تامین کنیم تا بتونیم شاد و خوشحال باشیم جدای از بحث علاقه به کار

من شاغل و با دوتا بچه به فاصله دو سال کارم رو ادامه دادم و الان هم حس خوبی دارم. 

درسته خستگی داره ولی تو خونه بودن هم کسل کنندس

ولی در نهایت به قلبت رجوع کن و هر چی که حس بهتری بهت میده اون رو انجام بده.

نی نی عزیزم... روزای خوبی با هم داریم...... دلم قرصه به "فالله خیر حافظا و هو ارحم الراحمین" سپردمش به خودت
ممنون دوست عزیز از راهنمایت و از وقتی که گذاشتی 🌹

فدای تو عزیزم امیدوارم که بهترین تصمیم رو بگیری

ولی ب نظر من بگرد ببین کجا آرامش داری کجا حال دلت خوبه همونجا بهترین گزینه و انتخابه چون یک زن وقتی ذهن و روحش آروم باشه میتونه شادی و برکت رو به زندگی خانواده بیاره

خب پس خودت جواب خودت رو داریالان میگی آرامش داری هم خودت هم فرزندت و هم همسرت وقتی همتون راضی هستید ...

دقیقا همین طوره ولی اون حس بد و عذاب وجدان ولم نمیکنه حس کم بود در مقابل دوستانم 

من شاغل و با دوتا بچه به فاصله دو سال کارم رو ادامه دادم و الان هم حس خوبی دارم. درسته خستگی داره ول ...

دقیقا همینه باید ببینی حال دلت کجا خوشه

فدای تو عزیزم امیدوارم که بهترین تصمیم رو بگیریولی ب نظر من بگرد ببین کجا آرامش داری کجا حال دلت خوب ...

قربونت بله بهترین تصمیم ارامشه😍

دقیقا همینه ولی اطرافیان سرزنشم میکنن میگن چرا بیکار تو خونه نشستی ولی خبر ندارن الان ارامش اعصاب دا ...

جدیدا یه جریان تو ایران راه افتاده که مدام به زن ایرانی القا که میکنه که باید بیرون از خونه کار کنه،مادر بدون رو بی ارزش جلوه میده و خانه داری رو یه کار دست پایین حساب میکنه 

من مخالف اشتغال خانم ها نیستم 

ولی زمانی که شرایط اقتصادی خانواده نرماله یا زمانی که بچه ها نیاز به حضور مادر دارن واقعا تکلیف چیه؟

خانم به عنوان قطب امنیت خانواده با کار کردن روان خودشو نابود کنه ؟یا مدام با خودش فکر کنه که نکنه من یه مصرف کننده بی ارزشم؟

نظر من اینه که تازمانی که اقتصاد خانواده به اشتغال مادر نیاز نداره ضرورتی نداره خانمی که علاقه ای به اشتغال نداره بیرون از خونه کار کنه

تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️

دقیقا همین طوره ولی اون حس بد و عذاب وجدان ولم نمیکنه حس کم بود در مقابل دوستانم

ببین حرف دوستا و همکارها رو باورنکن. شاید به حالت غبطه هم میخورن که شرایطش رو دارید و توی خونه نشستید..

نی نی عزیزم... روزای خوبی با هم داریم...... دلم قرصه به "فالله خیر حافظا و هو ارحم الراحمین" سپردمش به خودت
من شاغل و با دوتا بچه به فاصله دو سال کارم رو ادامه دادم و الان هم حس خوبی دارم. درسته خستگی داره ول ...

بله درسته شاغل بودنم حس استقلال به ادم میده و حس ارزشمندی 

خودت رو هیچ وقت با کسی مقایسه نکن چون شرایط همه توی زندگی ها یکسان نیست برای همین انتخاب های متفاوتی میتونن تو زندگی داشته باشن

شما ب خودت افتخار کن که با وجود دوتا بچه و همسر تونستی تا اینجا کار کنی و برای زندگیتون تلاش کنی چون اصلا کار اسونی نیست   

بعضی وقت ها نیازه که یک استراحتی به خودت بدی 

من قبلا شاغل بودم به خاطر بچه ها استعفا دادم الان حس خیلی بدی دارم

بچه هاتون چند ساله هستن؟

عمری گذشت و ساخته ام با نداشتن ، ای دل ! چه خوب بود توراهم نداشتم . یا رب ! حساب نیست نگو بندگی نکرد / این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد !