2777
2789

بچه ها کم مونده روانی شم دیگه🫤

من اون عوضیو میخوام .البته عوضی نیست فقط دیگه فکر نکنم هیچوقت رابطمون مثل قبل بشه

تا دو سه هفته دیگه ام هیچ خبری ازش نمیتونم بگیرم.

لعنتی دارم میسوزم از نداشتنش انگار. نه غذا میتونم بخورم نه میتونم کارامو بکنم نه هیچییی

کلی هم کار و دغدغه دارم بجز اون پسر 🥴 یعنی بیکار نیستم اما توی نبودنش خودمو گم کردم انگار .

بنظرتون کی عادی میشه نبودنش؟ 

هی میخوام یه نذری بکنم یه دعایی بخونم ولی دست و دلم نمیره میگم اگه میخواست خودش میومد دیگه🥺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تجربه ثابت کرده دختری بره تو رابطه بایکی دیگ فراموش میکنه برخلاف پسر چون دختر سریع با شرایط جدید وقف ...

یه رابطه جدیدو ناخواسته شروع کردم. پسره همه چیز تمووووم بود .اومد خواستگاریم 🥺 اما نتونستم قبلیو فراموش کنم و همه چیزو به هم زدم....میترسم واقعا عاشق شده باشم از بس نمیتونم فراموشش کنم

درست میشه

قراره بره کربلا . یه صحبتی داشتیم که قرار شد بعد اومدنش همدیگرو ببینیم ولی بعد از اون دیگه هیچ صحبتی نکردیم.

اگه بعد اربعین بهم پیام بده بگه همو ببینیم شاید دوباره بتونیم شروع کنیم.اگه نگه که واقعا دیگه تمومه همه چیز🥺

قراره بره کربلا . یه صحبتی داشتیم که قرار شد بعد اومدنش همدیگرو ببینیم ولی بعد از اون دیگه هیچ صحبتی ...

عزیزم.. هیچ کس به اندازه من درکت نمیکنه.. هیچ وقت دنیا یکجور نمیمونه.. حافظ میگه.. حال ما در فرقت جانان و ابرام رقیب... جمله میداند خدای حال گردان... غم مخور 

یعنی لحظه لحظه خدا از حالت خبر داره.. امید و توکلت به خدا باشه...