من کیست دارم تا ماه پیش تقریبا منظم بود پریودیم اما این ماه چهار روز عقب افتاده خیلی ناراحتم توی اقدامم میخواستم پیاز درمانی شروع کنم این ماه حالا این جوری شده سه لیوان رازیانه می خورم اما انگار نه انگار . تست هم منفیه باردار نیستم
خوردن رازیانه بدون تجویز متخصص طب سنتی میتونه باعث بالا رفتن پرولاکتین، بی نظمی پریود و بزرگ شدن کیست بشه.
هر روز یه لیوان دم نوش زنجبیل، تخم شوید و کمی زیره همراه عسل یا نبات بخور نهایتا ظرف 2 روز پریود میشی.
بخاطر گرمی ممکنه جوش بزنی.
"عاقل" فقط اونی که هیچوقت وقتشو تو این سایت هدر نداد! / یه استادی داشتیم که میگفت هر وقت هر جا به مشکلی برخوردید دنبال مقصر نگردید؛ مقصرش منم! بگردید دنبال راه حل ✋
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خوردن رازیانه بدون تجویز متخصص طب سنتی میتونه باعث بالا رفتن پرولاکتین، بی نظمی پریود و بزرگ شدن کیس ...
تخم شوید و عطاری دارن؟
بالاخره منم آنلاین شاپ خودمو تاسیس کردم 🥳👏کلی لباس فوق ناز واسه کوچولوها دارم آیدی پیجمم اینه :happy.child.iran بچها فالوم کنین هر روز پست جدید میذارم 🇮🇷😘🤗پسر خوشگلمو 😍که در بالا مشاهده میفرمایید از اولین ثانیههای زندگیش تا بحال همینطور چشم بازه این پسره،نمیخوابه که😩بس که شیطونکه
بله خیلی رایجه، هم پریودی رو روان میکنه هم درد پریودو از بین میبره و رحمو گرم میکنه. من استفاده کردم خیلی خوب بود.
"عاقل" فقط اونی که هیچوقت وقتشو تو این سایت هدر نداد! / یه استادی داشتیم که میگفت هر وقت هر جا به مشکلی برخوردید دنبال مقصر نگردید؛ مقصرش منم! بگردید دنبال راه حل ✋
بله خیلی رایجه، هم پریودی رو روان میکنه هم درد پریودو از بین میبره و رحمو گرم میکنه. من استفاده کردم ...
دستت درد نکنه من درد شدید استخون سوز دارم دوره های نامنظم هم دارم امتحانش می کنم حتما مرسی
بالاخره منم آنلاین شاپ خودمو تاسیس کردم 🥳👏کلی لباس فوق ناز واسه کوچولوها دارم آیدی پیجمم اینه :happy.child.iran بچها فالوم کنین هر روز پست جدید میذارم 🇮🇷😘🤗پسر خوشگلمو 😍که در بالا مشاهده میفرمایید از اولین ثانیههای زندگیش تا بحال همینطور چشم بازه این پسره،نمیخوابه که😩بس که شیطونکه
بله خیلی رایجه، هم پریودی رو روان میکنه هم درد پریودو از بین میبره و رحمو گرم میکنه. من استفاده کردم ...
ببخشید بازم می پرسم تا چند مدت استفاده کنم؟
بشین داخل آب و سرکه و نمک دریا نیم ساعت.منم بعده 50روز پری شدن هر کاری میکردم فایده نداشت. ورزش کردم و تو همون محلول نشستم فردا صبحش پری شدم
فقط 15 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚♀️
من طبعم گرمه بدنم داغ میشه جوش میزنم یه بار برام کافیه، یه بار همراه عسل یا نبات دم کن اگر چند ساعت بعد باز درد داشتی مجدد دم کن بخور یک قاشق برای یه لیوان. اگر پتو هم دور شکم و لگن بپیچی و گرم نگه داری انقباضا شل میشن و درد زودتر از بین میره. زعفران هم خوبه همراهش ولی کم چون ممکنه خونریزی رو زیاد کنه.