2777
2789
عنوان

بی بی چک مثبت دوباره منفی

1292 بازدید | 37 پست

سلام عزیزان. من دوره هام معمولا 35 روزه هس روز 30 امم پریود شدم فقط یک روز بود ب رنگ قهوه ای اصلا هم لخته نداشتم خیلی عجیب قط شد. بعدش همش کمر درد و دل درد اینا داشتم ک فکر می کردم چون پریودم قط شده هس. یک روز یک چیزی شد ترسیدم زیر دلم یهو تیر کشید خانواده گفتن بارداری تست بزن تست زدم تو ثانیه اول دو خط شد. من با توجه ب روابطم شک کردم ک این بارداری برای ماه های قبل با‌شه برای همین رفتم سونو هیچی دیده نشد. اومدم شبش تست زدم بعد سونو البته 3 بطری آب خورده بودم منفی شد. فردا صبحشم زدم منفی شد البته شبش نخوابیده بودم اصلا. کاملا بی بی سفید بود. عصرش بی بی زدم با یکی ام دیروز صبح اینا یک هاله ی خیلی  خیلی محوی انداخت. الان نمی دونم داستان چیه. همش کمر درد و دل درد دارن انگار بخوام پریود شم. پا درد دارم باسنم درد می کنه تخمدانام تیر می کشه. تکرر ادرار دارم. 

اگر اون یک روز پریود لانه گزینی بود چرا الان ک بی بی بی رنگ و سفید ‌‌‌شده پریود نمیشم باید پریود شم مگه میشه بدون هیچ خونریزی بتا صفر شه. اگر اون یک روز پریود بوده و ب اصطلاح سقط بوده پس چرا 4 روز بعدش ک بی بی زدم دو خط شد و فرداش بی بی سفید شد. ب این سرعت ک بتا صفر نمی‌شه کم کم باید بی بی بیرنگ میشد. و اگر سقط کردم پس این دردها و تیر کشیدم شکمم برای چیه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شما برو یه آزمایش خون بده خیال خودتو راحت کن

آخه یک دکتر زمان میگفت فوری نرید آزمایش‌ خون ندین چون به بدن شوک وارد میشه و پری باز میشه. چندین بار برامون اینجوری پیش اومد