2777
2789
عنوان

بی بی چک مثبت دوباره منفی

| مشاهده متن کامل بحث + 1292 بازدید | 37 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم احتمال داره باردار باشی استرس نداشته باش دوسه روز زمان بده بعد صبح بی بی بزن انشالله خیره

نمی دونم چرا چند تا زدم منفی شد دوباره یک هاله خیلی خیلی محوی داشت. کلا گیج شدم. 

عزیزم چقدر از موعدت گذشته؟اگه چند روز از موعدت گذشته فکر کنم آزمایش نشون میده خیالت راحت میشه دیگه

عزیزم من 16 ام یک روز پری شدم و قط شد 20 ام تست زدم مثبت شد. فرداش منفی شد هم شب هم صبح کاملا سفید شد یک خط داشت فقط. دوباره دوتا بی بی زدم اونا خیلی خیلی محو یک هاله ی خیلی ضعیفی داشتن ولی مثل  اولی نبودن. معمولا دوره هام 35 روزه ی ولی سر سی روز پری شدم اید ماه یعنی 16 ام 

عزیزم من 16 ام یک روز پری شدم و قط شد 20 ام تست زدم مثبت شد. فرداش منفی شد هم شب هم صبح کاملا سفید ش ...

آزمایش ندادی؟

یه بتا بده ببین چند میشه

انشالله مثبت بشه ، ولی با دکتر مشورت کن شاید بقول دوستان کیست باشه 

اخه برای یکی از دوستام اینطوری شد ، بیبی زد مثبت شد رفت آزمایش داد قبل اینکه جواب آزمایش رو بگیره پریود شد جواب آزشم منفی بود 

انشالله شما باردار باشی

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

آزمایش ندادی؟یه بتا بده ببین چند میشهانشالله مثبت بشه ، ولی با دکتر مشورت کن شاید بقول دوستان کیست ب ...

نه گلم هنوز از ندادم. توکل ب خدا ببینم چطور بشه. این بارداری ها ک تست مثبت میشه ولی آدم پریود میشه یا تست مثبت میشه دوباره منفی میشه بارداری شیمیایی هس 

من در عجب اینم ک اگر اون یک روز پریودی ب اصطلاح سقط بود چرا لخته نداشتم اصلا و این چرا بی بی چک 4 روز بعدش اینقدر پررنگ بود بلافاصله فرداش سفید بود یک خط بود. ب یک روز اینقدر یهویی ک بتا افت نمی کنه. 

از طرفی اگر لانه گزینی بود خب چرا بعد این ک پررنگ شد دوباره بی رنگ شد و این ک وقتی بتا بیاد پایین باید خونریزی داشته باشم چرا من هیچی ندارم. الانم همش تخمدانام تیر میکشه شکم و کمرم میگیره ول می کنه پا درد شدید دارم. همینطور گیج موندم 

نه گلم هنوز از ندادم. توکل ب خدا ببینم چطور بشه. این بارداری ها ک تست مثبت میشه ولی آدم پریود میشه ی ...

🥲🥲

انشالله بارداری سالمی باشه بمونه برات

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

مرسی عزیزم دوباره بی بی بزنم ببینم چطور بشه

انشالله خیره🤍