2777
2789

یعنی میتونن با شمارمون وارد حساب شن و رمزو تغییر بدن اگه شمارمونو عوض کنیم و ب کس دیگه ای تعلق بگیره؟

۶ بار تعلیق شدم ب دلیل کمبود شماره این کاربری در دست دو دختر خاله است .بیشتر مواقع در دست دختر خاله بزرگس

متاسفانه اینم جزئی از امنیت نداشتن سایته

به نی نی یار بگو تعلیق ابدیت کنه اینجوری براش سایت معلق میاد

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

متاسفانه اینم جزئی از امنیت نداشتن سایتهبه نی نی یار بگو تعلیق ابدیت کنه اینجوری براش سایت معلق میاد

خب نمیتونه درخواست ازادی بده ب سایت و الکی بگه منو ازاد کنین 

ایشون جیگر منه ❤️@میگن_ک_جذابم ❤️بسپار به خدا هیچیم دیگه نگو،خدا میدونه تو نمیدونی💚
اره اما اون ک تورو نمیشناسه چ اهمیتی داره

خب کنجکاو نمیشه برهدمرو بخونه ؟ یعنی ممکن نی  طرف تو شهر خودمون دربیاد منم ک همه چیزمو گفتم.

۶ بار تعلیق شدم ب دلیل کمبود شماره این کاربری در دست دو دختر خاله است .بیشتر مواقع در دست دختر خاله بزرگس

خب کنجکاو نمیشه برهدمرو بخونه ؟ یعنی ممکن نی طرف تو شهر خودمون دربیاد منم ک همه چیزمو گفتم.

ن بابا احتمالش صفره باور کن 

ایشون جیگر منه ❤️@میگن_ک_جذابم ❤️بسپار به خدا هیچیم دیگه نگو،خدا میدونه تو نمیدونی💚
خب نمیتونه درخواست ازادی بده ب سایت و الکی بگه منو ازاد کنین

نه 

چون من یه خط دیگه دوسال پیش داشتم جوری تعلیقم کردن که شماره رو وارد کردم دوماه پیش گفت این کاربری معلق است و.. یعتی اصلا بالا نیومد

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                   

نه چون من یه خط دیگه دوسال پیش داشتم جوری تعلیقم کردن که شماره رو وارد کردم دوماه پیش گفت این کاربری ...

منم همینطور هنوز تعلیقم 

اما تعلیقم باشی بازم پیام تبریک عضویت میره 

نمیره؟

منم همینطور هنوز تعلیقم اما تعلیقم باشی بازم پیام تبریک عضویت میره نمیره؟

برای من ک نیومده

این گوشیم خط مامانم توشه