2777
2789
عنوان

شمام وسواس فکری دارین

133 بازدید | 13 پست

مثلا من چندین ساله وسواس فکری گرفتم میگم اگه از بیرون میام برق حیاطو خاموش روشن نکنم اتفاق بدی میوفته اگه فلان جای خونه بخوابم فرداش اتفاق خوبی میوفته اگه فلان اهنگو گوش بدم روزم بدمیشه... یا وقتی ناخونام بلند میشه خود به خود حالم بد میشه دعوا و درگیری تو خانوادمون پیش میاد به محظ اینکه کوتاهشون میکنم سریع همه چی درست میشه . میدونم مزخرفه ولی من انقدر که باورشون کردم و یقین داشتم که واسم عین واقعیت اتفاق میوفتن .نمیدونم کسیم مثل من هست یا نه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شیر آب صفت میبندم پنجاه بار در یخچال چک میکنم  

شیر های گاز و😂

آریایی🦁 https://abzarek.ir/service-p/msg/2196109                                                                        ناشناسم   ✨️                 من شک دارم به شادیای شما 🗣             

وای منم وسواس فکری حاد درگیرشم روانی شدم ؛ همش میگم اگه غذا میخورم شاید توگلوم گیرکنه واقعا گیرمیکنه خفه میشم ؛ اصلا یه وضعی پیدا کردم افتضاح ؛ فکرکنم همش از تنهایی و بیکاری باشه اینجور مریضیااا 

چی شد که کامل خوب شدید؟ منم قبلا داشتم یه مدت قرص خوردم اما الان احساس میکنم دوباره بیماریم برگشته

من از بی حالم بد بود مثل روانیا بودم

۱۳ سالگی قرص خوردم  خوب شد بعد ولس کردم دوباره پارسال برگشت  دوباره قرص خودم الانم یه یه چهار ماهی هست ولش کردم 

دکتر بهم گفته بود اگه ولش کنم برمیگرده برا همین الان که خوبم ولی مطمئنم دوباره میاد میخوام برم یه دکتر خوب تو شیراز

منو نالاحت نکنین گنا دالم😌
من از بی حالم بد بود مثل روانیا بودم۱۳ سالگی قرص خوردم خوب شد بعد ولس کردم دوباره پارسال برگشت دوب ...

من خود سر دارو هام قطع کردم ، کاش اینکارو نمیکردم

گاها یادش میفتم و حالم به شدت بد میشه 

من خود سر دارو هام قطع کردم ، کاش اینکارو نمیکردمگاها یادش میفتم و حالم به شدت بد میشه

منم متاسفانه 

یعنی انقدر حالم بد بود که کل خانواده فکر میکردن من دیگه درست نمیشم یعنی درحد بحرانی بود وضعیتم

منم متاسفانه یعنی انقدر حالم بد بود که کل خانواده فکر میکردن من دیگه درست نمیشم یعنی درحد بحرانی بود ...

وای گفتی منم هیچ امیدی به خوب شدن نداشتم 

خداراشکر از اون دوران گذشتیم ، وقتی مریض میشم به این نتیجه میرسم که هیچ نعمتی بالاتر از سلامتی نیست 

وای گفتی منم هیچ امیدی به خوب شدن نداشتم خداراشکر از اون دوران گذشتیم ، وقتی مریض میشم به این نتیجه ...

همین

منم که دوباره میرم دکتر تو هم برو بنظرم 

این بیماری کوفتی ولمون نمیده