2777
2789

سلام قشنگا من دارم جهیزیه میخرم

بعد خونمون کاغذ دیواری سفید و نقره ای خیلییی روشنه و ترمووال خاکستری..بعد مبلامم خاکستریه و پایه ها و جلومبلی رنگ چوب..منو راهنمایی کنید فرش چه رنگ بخرم که شال پرده هم باهاش ست کنم که خونم یهو طوسی نشه یکم جون بگیره..ضمنا کف خونه هم باید موکت کنم

کرمی میشه بخری فیلی هم میشه البته فیلی به طوسی شبیه ولی کرمی با همه چی ست میشه

دختر قشنگم🥰تو همه وجود منی وقتی نگاه اون چشمای مشکی و فندقی جذابت میکنم یه حسی تو دلم به وجود میاد که انگار دنیا تو مشت منه...خداروشکر میکنم که بعد کلی انتظار یه دخمل خشگل و ناااازی مثل تو به من هدیه کرد💜

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

کرمی میشه بخری فیلی هم میشه البته فیلی به طوسی شبیه ولی کرمی با همه چی ست میشه

اره اول نظرم فیلی بود ولی دیدم خیلی همش نزدیک هم میشه رنگاش...اره کرمی هم خوشگله...فرش طوسی نارنجی بنظرت چطوره؟اخه موکتم باید بشه زیرش

اره اول نظرم فیلی بود ولی دیدم خیلی همش نزدیک هم میشه رنگاش...اره کرمی هم خوشگله...فرش طوسی نارنجی ب ...

طوسی نارنجی هم خوبه از این طوسی های طلاکوب زرافشان هم میتونی بگیری خیلی قشنگه بزن گوگل ببین هرچی به دلت نشست بگیر مبارکت باشه خوشبخت بشی عزیزم 

دختر قشنگم🥰تو همه وجود منی وقتی نگاه اون چشمای مشکی و فندقی جذابت میکنم یه حسی تو دلم به وجود میاد که انگار دنیا تو مشت منه...خداروشکر میکنم که بعد کلی انتظار یه دخمل خشگل و ناااازی مثل تو به من هدیه کرد💜

بزار

طوسی نارنجی هم خوبه از این طوسی های طلاکوب زرافشان هم میتونی بگیری خیلی قشنگه بزن گوگل ببین هرچی به ...

ممنون عزیزم سلامت باشی...هی میترسم رنگ مبلم از مد افتاده باشه

ولی هر مغازه ای رفتم تو شهرمون بهترین فروشگاها اکثرا طوسی و خاکستریو داشتن