برعکس بقیه دخترا که زیاد نمیپسندن به خاطر سختی های شغلشون ولی من علاقه دارم کسی شوهرم باشه که نظامی باشه انگار یه ابهت خاصی دارن 😂😂انگار مرد واقعین خیلی خوشم میاد بیشترشون هم قد بلند و خوشگلن اگه توجه کرده باشین ...کسی هست شوهرش نظامی باشه ؟ خوبه یا بد بنظرتون
فانتزی من اینه شوهرم منو بزنه باز بیاد بغل کنه بوس کنه ناز بکشه
خواهر شاید باورت نشه ولی منم فانتزیم همینه بقیه فکر میکنن دیونه ای چیزیم ولی واسه خودم لذت بخشه البته نه اینکه کتکم بزنه فقط اعصبانی شه بعد من قهر کنم برم تو اتاق بیاد نازمو بکشه😂😂
دقیقاااا😂😂😂😂😂 فقط اسمی در کردن بیشترشونم انقدر درس خوندن چشاشون کج و کوله شده ولی نظامیا بدن و ...
چشارو ول کن بیشترشون کچل میشن برسن سن بالا ، یه بار رفتم بیمارستان یه پسره لباس اتاق عمل پوشیده بود ولی ورزیده و خوشتیپ و کورد بود ولی چشمو اصلا نگرفت خوشگل بودا ولی من چطور به همچین آدمی جونمو بسپارم وقتی اینطوری به قر و فرش اهمیت میده دکتر کچل نباشه دکتر نیست ولی ورزیدگی و خوشگلی فقط به نظامی ها میاد ادم میتونه اعتماد کنه
اره خیلی جذابه مخصوصا اون که سبز حیلی تیره اس بعد جلیقه مشکی روش نوشته پلیس با بوت ..خیلی جذابه
اوناااا واییییی آرعععع ، اون لباس هام هستا مبارزه با مواد مخدر میپوشن کلا مشکی بوت و ضد گلوله و ماسک میپوشن اونام خیلی خفنن اصلا اونا قیافه نمیخواد لباس کار خودشو میکنه 😂