ماجرای طلاقم و علتش تو تایپیکای قبلیم هست مختصر اینکه با شوهرم نساختیم سر کار نمی رفت و خرجی نمی داد. دعواهای زیادی داشتیم شوهرم ده ماه پیش از خونه بیرونم کرد. منم مجبور شدم برم شکایت کنم برا مهریه و نفقه و بیرون کردنش هیچ دادگاهی نیومد محکوم شد حکم جلبشو دادن رفته بود دادگاه تا ببینه چرا ممنوع الخروجه گرفتنش الان پنج روزه زندانه. شوهرم انگار افسرده شده بود پدرش میگه سند بردم میگه نمیام من بیرون کاری ندارم. الان پدرش میگه حاضرم برات خونه بگیرم با بچه هات زندگی کنی خواستی هم جدا شو پسرم دیگه نمی خواد باهات زندگی کنه.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بچه ها مطمئنا حالشون اینجوری بهتره که توی اون زندگی آزاردهنده نباشنحالا که خودش میخواد طلاق بده حق ...
مشکل اینجاست نمیده اگر لخوام خیلی پافشاری کنم بچه هامو می گیرن. تو این ده ماه هیچ کدوم ار اعضای خانوادش پیگیر نشدن حتی داشت می رفت ترکیه ممنوع الخروج بود از مرز برگشت حالا که افتاده زندان تازه یادشون افتاده
دخترم هشت سالشه پسرم هفت. خودم کمی پس انداز دارم. میگم کارمند هستم حقوق من از شوهرم بیشتره چون اون ...
بچه ها تا هفت سالگی مال مادرن. دختر از هفت تا9 مال پدر و وسر هم ار هفت تا15 سالگی پیش پدر و بعد 9 و15 خودشون تعیین میکنن پیش کی باشن. اون مدتی هم که پیش پدرن برای شما ملاقات محفوضه، اگه هم پدر خوبی نیست میتونی عدم صلاحیت براش بگیرین