2777
2789
عنوان

طلاق با دو تا بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 383 بازدید | 18 پست
خدا کار هیچ کس و به دادگاه ننذازه خیلی سخته من الان نزدیک به یک ساله درگیرم انقدر رفتم و اومدم خسته ...

آره منم سالها این پیگیری ها رو کردم دیگه سری آخر مهریمو بخشیدم تا حق طلاق بگیرم ازش، راجع به حضانت بچه ها هم اصلا حساسیت نشون ندادم و ازش هم نمیگیرم حضانتشونو.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره منم سالها این پیگیری ها رو کردم دیگه سری آخر مهریمو بخشیدم تا حق طلاق بگیرم ازش، راجع به حضانت ب ...

بچه هات چند ساله ان؟ دخترم هشت سالشه یه سال دیگه خودش می تونه انتخاب کنه. پسرم فقط می مونه الان هفت سالشه. راستش من خودم فکر می کنم نگهداری پسر بچه بدون پدر سخته. برا حق طلاق هم چون نفقه نداده پرسیدم گفتن می تونی طلاق بگیری

فعلا که شوهرم برا مهریه زندانه حکم ترک انفاق هم هست برا اونم یه سال زندان باید بشه. می خوام ببینم خانودش پیشنهادشون چیه برا آزادیش یه هفته است هنوز اقدامی نکردن. خیلی اذیتم کرد