2777
2789

سلام خانمااا من چندماهه همش تاریخ امشب 11شب پریود میشم و 4روز قبلش درد پریودی امونمو میبرید الان من نه پریود شدم نه اصلا حس وحال پریود و درد پریود دارم فقط سینه درد دارم و همسرم هروقت به بدنم دست میزنه میگه چقد گرمه بدنت فردا صبح بی بی بزنم جواب میده؟ چون میخام برم کربلا عجله دارم برا بی بی چک نگید صبرکن🥺🥺

من یکروز قبل موعود زدم هاله انداخت، بزن انشالله هرچی میخای همون باشه

😍خدایا شکرت🌹 شکرت🌹شکرت🌹 شکرت🌹 بابت هدیه قشنگت، وقتی که درست از همه جا ناامید بودم بهم امید دادی ❤یکروز قبل موعود بعد یازده سال نازایی و یک سقط پوچ با نامیدی تست زدم و در کمال تعجب مثبت شد😍❤تاریخ 1402/9/13❤ 💜۱۴٠۲/۹/۲۷ صدای قلب کوچولوش رو شنیدم 💜  خدایا خودت نگهش دار برام، پسر قشنگم زودی بیا بغل مامان،من منتظرتم😍😍😘😘 ❤🙏🏻، خدایا بازم شکرت بابت هدیه خوشکلت😍🌹،قشنگیش اینه  9/13 تستم مثبت شد و تاریخ 5/13 پسرم اومد بغلم چه قشنگ جور شد 😍😍 سر زایمان خیلی برای اونایی که بچه میخان دعا کردم انشالله خدا حاجت همه رو بده😍😍😍😍♥♥♥

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دعا کن برام🥺♥

انشالله مثبته گلم، منم خیلی سختی کشیدم تا الان تو بغلم خوابیده، انشالله توام نه ماه دیگه بیاد بغلت، هرچی شد خبر بده ولی اگرم خدایی نکرده منفی شد اصلا ناراحت نشو بعضیا تا یکهفته هم نشون نمیده

😍خدایا شکرت🌹 شکرت🌹شکرت🌹 شکرت🌹 بابت هدیه قشنگت، وقتی که درست از همه جا ناامید بودم بهم امید دادی ❤یکروز قبل موعود بعد یازده سال نازایی و یک سقط پوچ با نامیدی تست زدم و در کمال تعجب مثبت شد😍❤تاریخ 1402/9/13❤ 💜۱۴٠۲/۹/۲۷ صدای قلب کوچولوش رو شنیدم 💜  خدایا خودت نگهش دار برام، پسر قشنگم زودی بیا بغل مامان،من منتظرتم😍😍😘😘 ❤🙏🏻، خدایا بازم شکرت بابت هدیه خوشکلت😍🌹،قشنگیش اینه  9/13 تستم مثبت شد و تاریخ 5/13 پسرم اومد بغلم چه قشنگ جور شد 😍😍 سر زایمان خیلی برای اونایی که بچه میخان دعا کردم انشالله خدا حاجت همه رو بده😍😍😍😍♥♥♥
انشالله مثبته گلم، منم خیلی سختی کشیدم تا الان تو بغلم خوابیده، انشالله توام نه ماه دیگه بیاد بغلت، ...

عزیزمیه سوال من تو تخمک گذاری هستم تو اقدامم زیر دل کمرم درد میکنه طبیعیه؟

انشالله مثبته گلم، منم خیلی سختی کشیدم تا الان تو بغلم خوابیده، انشالله توام نه ماه دیگه بیاد بغلت، ...

عزیزممم امضاتتتت🫠🥹🥹🥹🥹

چقدر قشنگ مثل فیلما 

خیلی خوش حال شدم برات...

عزیزمیه سوال من تو تخمک گذاری هستم تو اقدامم زیر دل کمرم درد میکنه طبیعیه؟

اره نشونه خوبی هم هس، داره میگه تخمک یا داره ازاد میشه یا داره لانه گزینی میکنه، من قبل موعود پریودم همش دلدرد پریودی داشتم که هیچوقت نداشتم و همون ماه باردار بودم