2777
2789
عنوان

خواستگار❤️

112 بازدید | 6 پست

سلام وقت بخیر

به نسبت سنم بخاطر خودم و خونوادم خواستگارای خیلی زیادی داشتم که همه رو رد میکردیم و اصلا به گوش من نمیکشیدن 

ما تا به حال خواستگار رو خونه راه نداده بودیم تا اینکه یه موقعیتی پیش اومد که برای آشنایی اومدن خونمون 

من با ایشون صحبت کردم 

بعد قرار شد به حرفای همدیگه فک کنیم 

حالا ایشون جوابشون هر چی که باشه زنگ میزنن میگن؟

تو این فاصله که گفتن فک میکنن تحقیق هم میکنن؟

و اینکه معمولا چند روز بعد آشنایی تماس میگیرن؟

معمولا یک هفته

تو پایان هر جستجوی منی💖                                                            به آرزوهای قشنگم قول رسیدن دادم                                       ❌درخواست دوستی قبول نمیکنم اگه صحبتی هست همین جا مطرح کنید👻     

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نظرشون منفی هم باشه باز زنگ میزنن؟

فکر نمیکنم 

ولی اگه باشخصیت باشن اره زنگ میزنن اطلاع میدن 

حالت چهره‌شون وقتی میخواستن برن چطوری بود؟

تو پایان هر جستجوی منی💖                                                            به آرزوهای قشنگم قول رسیدن دادم                                       ❌درخواست دوستی قبول نمیکنم اگه صحبتی هست همین جا مطرح کنید👻     
فکر نمیکنم ولی اگه باشخصیت باشن اره زنگ میزنن اطلاع میدن حالت چهره‌شون وقتی میخواستن برن چطوری بود؟

والا من اصلا نمیدونستم قراره حرف بزنیم 

فک کردم فقط میان به چهره همو ببینیم 

بعد نزدیک 2 ساعت حرف زدیم بیشتر اون حرف زد من 10 دیقه م حرف نزدم سر جمع 

بعد داشتیم میومدیم بیرون گفت به حرفای هم فک کنیم دیگه هر چی خدا بخواد 

بعد چون آشنا بود از اتاق اومدیم بیرون اومد نشست کلی حرف زد کلی خندید خیلی گرم گرفت بعد رفتن 

ولی چون آدم خوش مشربیه این خندیدناش فک نکنم دلیل برا نظر مثبتش باشه باز نمیدونم تجربه ای ندارم 

والا من اصلا نمیدونستم قراره حرف بزنیم فک کردم فقط میان به چهره همو ببینیم بعد نزدیک 2 ساعت حرف زدیم ...

امیدوارم هرچی که خیره برات پیش بیاد 

نگران نباش اگه قسمت هم دیگه باشید بهم می‌رسید