2789
عنوان

تجربه خیلی خیلی بد خرید از بامیلو

9257 بازدید | 36 پست

سلام به همه دوستان

چند وقت پیش من از بامیلو یه خرید کردم و انلاین پولشو پرداخت کردم. بعد حدود 3 روز سفارش رسید اما مامور پست اصلا مهلت نداد که داخل کارتن رو بررسی کنم زود یه امضا گرفت و گفت اگه مشکلی بود به خودشون بگید. من هم خوشحال رفتم در جعبه رو باز کردم دیدم اونا به جای جنس من مدل پایین تر که حدود 60 هزار تومن ارزونتره رو برام پست کردن. 

بهشون زنگ زدم و گفتن در جعبه وسیله رو باز کردی یانه؟ که من گفتم نه !چون تو نظرات خریدارها توی سایت نوشته بود که بامیلو کالای ارزونتر که مدلش پایین تره رو فرستاده. اگه در جعبه رو باز کنی اصلا ازت تحویل نمی گیره . وقتی مطمئن شد که نمی تونه منو به بهانه باز کردن در جعبه از سر خودش باز کنه 😅 گفت شما برو برامون پست کن . بعدش که حدود 10 روز شد دیدم پستچی اومد. خوشحال رفتم در جعبه رو باز کردم ولی حالم بد شد دیدم همون کالای قبلی رو برام فرستادن با اینکه بهشون تاکید کرده بودم که دوباره اشتباه نکنن. جالب اینجا بود که اپراتورشون فقط بلد بود لفظ قلم صحبت کنه و از هیچی خبر نداشت. یا خودشو میزد به اون راه . من دوباره زنگ زدم بهشون و گفتم شما نظرات خریدار ها رو می خونین؟ اینکاری که با من کردینو با بقیه هم کردین و برای شرکت شما خیلی بده. جالب اینجا بود که گناهو انداختن گردن تامین کننده.بعد از کلی هزینه تلفن که کردم و دوبار پست کردن بسته سریع کالا رو از سایت برداشتن و به من گفتن موجودی ما تموم شده. در حالیکه سفارش من ماله 20 روزه قبل بود. من که با یه بچه شیر خوار انتظار داشتم سفارشم بدن گشتن زیاد تو مغازه ها انجام بشه اینجوری سرگردون پست و خیابون و تلفن زدن کردن.من بهشون گفتم تو این چند روزه حدود 50 تومن این کالا رو گرونتر کردین انصاف نیست که فقط پول رو برگردونید. بعد هم گفتن پولتو بعد از چند روز برات میریزیم. بعد از حدود یک ماه که پولم تو حسابشون مونده بود. شو هرم هم زنگ زد به پلیس فتا گفتم بیایید شکایت کنید قابل پیگیریه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همینه که ایرانی هیچ وقت هیچی نمیشه

خدایا تا انقلاب مهدی از نهضت خمینی محافظت بفرما ،، خامنه ای رهبر به لطف خود نگه دار🤲 با حمله حرام زاده ها به وطن ، بیش از صدها خون پاک و کودک حلال زاده ایرانی توسط مجرمین اپستینی و شیاطین بعل پرست قربانی شدند ، قابل توجه معدود بیشرف هایی که از حمله این وحوش به کشورشون حمایت میکردن ، همه تون در این خونها شریک هستین حتی اگر در حد یک لایک حمایت کرده باشین و اون دنیا باید جواب بدین

من خیلی از بامیلو خرید میکنم، هیچ وقت چنین اتفاقی نیفتاده واسم، نزدیک 4 ساله مشتری شونم، قیمتاشون مناسبه، حالا یکی دو بار از پوشاک که فرستادن، اون مد نظرم نبوده اما به نسبت پولی که میدم بد نبوده

اصلا نميشه اعتماد كرد

من از نمايندگي چيني زرين خريد كردم

بسته رو برام باز نكرد

گفت انتقالش سخت ميشه برات

ببر، هر ايرادي داشت بيار ما ميفرستيم كارخونه تعويض ميكنيم!

من ساده هم برداشتم اوردم

شكسته بود

با بيخيالي تماس گرفتم كه اينطوره

با روي باز گفت بيار، برات عوض ميكنم

بارها تماس گرفتم، ب نمايندگي تهران و ...

اصلا هيچي ب هيچي

خيلي ببخشيد يه در... گذاشتن پشت تلفن، ميخواد قورتت بده

خلاصه بيخيالش شدم

چون خيلي بهم برميخورد وقتي سركارم ميذاشتن

ديدم قيمت اعصابم خيلي بيشتره

تجربه شد ديگه اعتماد نكنم

خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم ،و چگونه امیدم را از تو قطع کنم‏ و حال آنکه تو تویى،خدایا!آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنى پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا!آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنى،پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟،خدایا!آنگاه که به‏ سوى تو زارى نکنم تا به من مهرآورى،پس کیست که به جانب او زارى کنم تا به من مهر آورد،خدایا!چنان‏که دریا را براى موسى(درود خدا بر او)شکافتى و نجاتش دادى،از تو درخواست مى‏کنم بر محمّد و خاندانش درود فرستى و از آنچه در آن‏ گرفتارم مرا رهایى بخشى،و بر من گشایش دهى گشایشى فورى نه دیر،به فضل و مهربانى‏ات،اى مهربان‏ترین مهربانان.

من اپیلاتور گرفتم با کلی تحقیق بعد اونها عمدا دوبار مدل پایین ترش رو برام فرستادن . خیلی اذیتم کردن . حتی من از اپراتورشون پرسیدم اصلا ببین تو انبار موجوده که ارسالش نکردین . گفت وقتی روی سایت هست یعنی موجوده در حالیکه بعد با من تماس گرفتن گفتن نیست. در حالیکه خرید من برای حدود دو هفته پیشش بود. خلاصه حسابی سر کار گذاشتن منو . 

من یه قوری خریدم به قول شما پست سریع تحویل داد رفت

بازش که کردم دیدم شکسته

زنگ زدم عکس براشون فرستادم 

برام نوش رو با بسته بندی بهتر فرستادن.

اینبود تجربه ی من.  

نمیدونم ولی من چندبار خرید کردم هم برای خودم هم خونوادم

تقریبا راضی بودم.

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

سلام عزيزم منم دقيقا بهمن پارسال دقيقا همين اتفاقي كه براي شما افتاد براي من افتاد انگار اصلا از زبون من نوشتين!!دقيقا اپراتوراشون همينجورين لفظ قلم  حرف ميزننبدتر ادمو عصبي ميكنن

منم ميخواستم موقع تحويل نگاه كنم ماموره بهم گفت نه فقط امضا كن اشتباه كردم خريدم والا من از ديجي كالا خريدم اينطوري نيست اصلا خيلي باميلو كلاهبرداره!!!

ببين كوتاه نيا من تهديدشون كردم به پليس فتا بعد دو هفته از ترسشرن فرستادن !!

اه اه اه يادم افتاد اعصابم خورد شد باميلوي دزد و كلاهبردار

من بهشون گفتم اگه توی انبار نیست همون اول زنگ بزنید اطلاع بدین چرا زرنگی می کنید و مدل پایینتر می فرستید و دوبار کالای ارزونتر می فرستید و مردم رو کم هوش فرض می کنین. .بعد هم اگر طرف اشتباها جعبه رو باز کرد دیگه پس نمی گیرید . حالا من چون نظرات رو خونده بودم جعبه رو باز نکردم . 

سلام عزیزم  همدردیم حالا من برم شکایت کنم بهتره یا تهدید کنم؟

به نظرم بهتره شكايت كني

من هي به اپراتوره گفتم وصل كن به مديرت هي الكي مگفت كار داره

يهو منم قاطي كردم بدجور داد زدم وصل ميكني يا پاشك بيا اونجا

اونم وصل كرده به آقاهه اونم مودب هي ميخواست منو بپيچونه منم تهديدش كردم گفتم يا پولمو ميريزين يا نميزارم دو روز دوام بيارين اونم سه روز مهلت خواست بعد سه روز برام فرستاد كلاهبردارا