2789
عنوان

تجربه خیلی خیلی بد خرید از بامیلو

| مشاهده متن کامل بحث + 9257 بازدید | 36 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ببخشيد اومدم بنويسم تهديد كني اشتباه نوشتم شكايت كن به نظرم با تهديد زودتر به پولت ميرسي

ببین پولم رو که مجبور شدن بریزن . الان من اعصابم به هم ریخته چون سر کارم گذاشتم می خوام اذیتشون کنم. مخصوصا وقتی فهمیدم روششون اینه. شوهرم میگه 

ترحم بر پلنگ تیز دندان 

جفایی می بود بر گوسفندان

اهان ببين نميدونم والا منم اون موقع كه داغ بودم ميخواستم شكايت كنم ولي سرم شلوغ بود بعدشم ديگه حتي ن ...

حالا من اگه شد میرم شکایت . ولی کلا شوهرم گفت خرید اینترنتی رو ببوس بذار کنار😐😄

راستی یادم رفت بگم که رفتم تو اینترنت گشتم دیدم دیگران هم ناراضی اند .

خب وقتی نظرات رو دیدی نباید مبخریدی.  نظر رو برا همین گذاشتن تا مشتری بهتر تصمیم بگیره. من همیشه خرید دارم از بامیلو تا حالا چنین مشکلی نداشتم راضی بودم. توی شرایط بازگشت کالا هم نوشتن کالا باز بشه دیگه قابل تعویض نیست

[QUOTE=46030718]خب وقتی نظرات رو دیدی نباید مبخریدی.  نظر رو برا همین گذاشتن تا مشتری بهتر تصمی ...

نه دیگه همیشه اول شرایط بازگشت رو بخونید، حتی هزینه پست و اینا رو.  نظرات رو بخونید بعد خرید کنید. من چند ساله مشتریشونم. از دی جی کالا هم خرید داشتم راضی بودم. کلا تو خرید اینترنتی خوب تحقیق کنید نظرات رو بخونید بعد بخرید. 

خب وقتی نظرات رو دیدی نباید مبخریدی.  نظر رو برا همین گذاشتن تا مشتری بهتر تصمیم بگیره. من همیش ...

خب آدم میگه شاید اشتباه شده یا اینکه بعد از یکبار اشتباه برای بار دوم کالای صحیح ارسال میشه. اما دوباره که رفتم توسایتشون دیدم یه نظر ثبت شده که سر کس دیگه هم این بلا اومده. 

نه دیگه همیشه اول شرایط بازگشت رو بخونید، حتی هزینه پست و اینا رو.  نظرات رو بخونید بعد خرید کن ...

ولی این حرفها مجوزی نمیشه که به خریدار نگن جنس موجود نیست و خیلی با زرنگی جنس ارزونتر اون هم دوبار بفرستن و مردم آزاری کنن.

خب آدم میگه شاید اشتباه شده یا اینکه بعد از یکبار اشتباه برای بار دوم کالای صحیح ارسال میشه. اما دوب ...

من خودم کلا کالایی که نظر نداده باشن راجع بهش رو نمیخرم. یا میگردم اگه همون کالا سایتای دیگه بود نظر خوب داده بودن میخرم. کلا قسمت نظرات خیلی مهمه. مثلا گوشیمو طبق نظرات خریدم از دی جی کالا خیلی خوب بود. بار دوم هم از بامیلو خریدم با قیمت پایین تر تا حالا مشکلی نداشته و واقعا راضیم.  اپراتورها هم همیشه خوب جواب دادن.

ولی من نمیدونم چرا هیچ جوره نمیتونم خرید اینترنتی کنم دوست دارم اول جنسو بگیرم دستم بالا پایین کنم بعد پول بدم

نکنه از تکنولوژی عقب موندم🤔🤔

یادمان باشد اگر خاطرمان تنها ماند..طلب عشق زهر بی سرو پایی نکنیم
ولی من نمیدونم چرا هیچ جوره نمیتونم خرید اینترنتی کنم دوست دارم اول جنسو بگیرم دستم بالا پایین کنم ب ...

کسب و کارها داره سمت اینترنتی بودن میره. 

اقتضای تکنولوژی همینه. 

البته اینو بگم که دقیقا مشکل رو گردن کسی نمینداختن. ولی در کل بگم هم پلیس فتا و هم خود بامیلو حق رو به من دادن چون می دونن چقدر کار بدی کردن در حق من. من که دیگه از بامیلو خرید نمی کنم .