2777
2789
عنوان

بنظرتون پول بابامو بردارم

228 بازدید | 11 پست

مامانمو بابامو مسافرتن دو هفته بعد میان کارتشو گذاشته خونه قبل مسافرت بهم گفت وقتی خونه خریدید با نامزدت نصف نصف پولشو بدین به اسم دوتاتون باشه جهیزیه هم قراره نصف نصف بخریم ولی امروز که خونه خریدیم نامزدم گفت ن نمیخوام نزاشت عوضش بجای ۹۰ ۱۰۰ متر یه آپارتمان ۵۰ متری گرفتیم با پول اون اسم دوتا مون گفت من ن جهیزیه میخوام ن خونه که جهیزیه هم گفت هر چقدر در توانمه اونقدری میخرم نصف پول بدیم اونا رسمشونه هم جهیزیه هم‌خونه با پسر الان این پول هم‌موند اونو بابام واسه من کنار گذاشته میخوام فردا برم طلا بخرم باهاش ولی به بابام بگم‌نصف نصف دادیم اون طلا رو هم قائم کنم پس انداز مخفی داشته باشم حدود ۸۵۰ ملیون ایناس 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه عالی ولی بنظرم راستشو بگو بگو نامزدم گفته خونه به اسم دوتامون باشه درعوض طلا پس انداز کنیم براآیندمون موضوع مهمیه مخفی نکن بعدم فک کنم باباتم ازاون پدرای فهمیده وباشعوره درکت میکنه

کار درستی نیس،قطعا بعدا پشیمون میشی،

الان پدرت ۸۵۰ میلیون خواسته بهت بده؟؟

اگه اینطور میتونی با اجازش یچیزی بخری 

چرا بدون اجازه 

بگو شما خواستی بدی واسه خونه

حالا ک همسرم خریده لااقل نصفش بده طلا بخرم پس انداز بشه

اگه همش داد ک چ بهتر 

ی فکر درست واسش بکنید