2821
2789

من پارسال رژیم بودم از وزن ۷۸ شدم ۶۳ 

تثبیت نکردم و امسال شده بودم ۷۵ خیلی پرخوری کرده بودم معدم قبول نمی‌کرد ولی من میخوردم😐☹️

خلاصه با رژیم شدم باز شدم ۶۶،۶۵ 

با کالری شماری داشتم ادامه میدادم که یکی دوهفته بود خیلی سرم گیج میرفت خیلی چون کالریم رو زیر ۹۰۰ نگه داشته بودم 

یه هفته قبل که فقط اونموقع شد ۱۲۳۳ 

و امروز شد ۱۲۸۹ 

خیلی عذاب وجدان دارم امروز احساس میکنم هدررفته زحمت هام

ن انتظار از کسی ، ن ب انتظار از کسی☺

کالری مصرفیمم ۱۱۰۰ هست که من امروز زیاد مصرف کردم اینم بگم فقط امروز و یه هفته پیش کالریم ب ۱۰۰۰ رسیده بقیه روزا زیر ۹۰۰

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم بعد رژیمم سرم گیج میرفت اگه نمیخوردم 

تازه من برنج و نون رو حذف کردم ، ما ایرانیا هم هیچی نداریم که بدون برنج و نون باشه، مث خر تو گل گر کردم نمیدونم چی بخورم همش کالریم میاد زیر ۸۰۰ یا خیلی زور بزنم بشه ۱۰۰۰، در صورتی که باید ۱۲۰۰ تا بخورم ، بدنمم دیگه خیلی دیر داره وزن کم میکنه 

معولا چیا میخوری توی رژیمت اسی ؟

به والله که اگه کاربر مرد درخواست بده میرینم رو سرش                 مرسی اه. 

منم هرازگاهی کم میارمدیروز شدید هوس شیرینی کردم اصلا مزه شیرینی از یادم رفته

من خیلی خودمو کنترل میکنم 

امروز چشام کلا سیاه شد چون بابام نمیدونه رژیمم نخواستم بفهمه و کالریمم بخاطر میوه رفت بالا 

کالریتو مدام عوض کن بالا پایین کن بزار استپ نکنی

کاش زندگی هیچ وقت منو با نبودنت امتحان نمی‌کرد بابا...من خیلی وقته حالم بده و نمیدونم چم شده میشه بیای دلداریم بدی بابای مظلومم...خیلی تنهام
منم بعد رژیمم سرم گیج میرفت اگه نمیخوردم تازه من برنج و نون رو حذف کردم ، ما ایرانیا هم هیچی نداریم ...

به جای نون با کاهو لقمه بگیر. کاهو رو خورد نکن. فقط برگ برگ کن

مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

منم بعد رژیمم سرم گیج میرفت اگه نمیخوردم تازه من برنج و نون رو حذف کردم ، ما ایرانیا هم هیچی نداریم ...

تو رژیم متابولیک نون حذف ولی برنج هست 

سینه مرغ 

خوراک لوبیا چیتی 

ماهی 

سوپ شیر و قارچ با مرغ 

کتلت

خیلی چیزهارو میتونی با سالاد بخوری به جای نون و برنج

پروماستِ کاله هم خیلی خوبه سرشار از پروتئین 

تو برنامه غذاییت بزار 

هنر و عشق درهم آمیخت؛مـــــعــــلـــ❤️ــم شدم..... 

چه جور رژیمیه؟ فردا رو فست ۵۰۰ تایی بگیر یا خام گیاه خواری کن.

به جز روغن و نون سفید و شیرینی جات همه چی داره 

حتی ماکارونی و همبرگر و ساندویچ

به جای نون با کاهو لقمه بگیر. کاهو رو خورد نکن. فقط برگ برگ کن

دقیقا این کارو میکنم تن ماهی و مرغ و همه چیو با کاهو و سالاد میخورم ولی خب خیلی چیزا با کاهو خیلی بدمزن دلم یه لیست خیلیی بلند از غذاهای بدون نون و برنج میخاد 

به والله که اگه کاربر مرد درخواست بده میرینم رو سرش                 مرسی اه. 

کالریتو مدام عوض کن بالا پایین کن بزار استپ نکنی

این هفته و اون یکی هفته یه بار فقط ۱۰۰ کالری از کالریم مصرفیم بالا بود اشکالی نداره؟

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792