2777
2789
بافتش از پایین شروع میشهدست و گوش جدا بافته میشه و حین بافت به تنه متصل میشهسوالی داری بپرس

ممنون عزیزم

رج اول چند تا رج دو م و...

گوشاشون نقشه اش چطوره

برا تدریس میخوام تدریس درس ریاضی به کلاس اولیها قلاب بافی رو تا حدودی بلدم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنون عزیزمرج اول چند تا رج دو م و...گوشاشون نقشه اش چطورهبرا تدریس میخوام تدریس درس ریاضی به کلاس ا ...

تا نبافم که نمیتونم بهت تعداد بگم

اول یه حلقه زنجیره میزنی به اندازه دور انگشتت. باید حتما از نخ باریک استفاده کنی. به صورت دورانی پایه کوتاه میزنی به طول یک بند انگشت. الان نوبت متصل کردن دستاشه که از قبل بافتی.

به این صورت که دانه های دست را و دانه های تنه را باهم میگیری و میبافی.

یه چند تا در حد ۴ تا دونه کم کن که حالت انحنای شانه ایجاد بشه.

بعد نوبت زیاد کردن دانه هاست مثلاً تو هم پایه ای دو تا بباف تا تعداد پایه ها به اندازه ای بشه که برای سر مناسب باشه.

بعد بدون اضافه کردن به حالت دورانی بباف تا بافت گونه ها تموم بشه.

بعد در حد ۳-۴ دانه کم کن و مثلاً چهار رج دیگه بباف

بعد به صورت منظم دانه کم کن تا سر عروسک بسته بشه

گوش های از قبل بافته شده را به روش دست در جای خوش وصل میکنیم

قبل از بسته شدن کامل سر با الیاف اونو پر میکنیم

روش بافت دست ها.... داخل یک حلقه جادویی ۵تا پایه کوتاه میزنی و بعد به صورت دورانی بباف تا ارتفاع مد نظرت

گوش... داخل حلقه جادویی ۵تا پایه کوتاه

رج بعدی هر کدوم دوتا بافته بشه که در نهایت ۱۰تا پایه کوتاه داریم ( این عدد ها دقیق نیستن) بعد به صورت دورانی بدون کم یا زیاد کردن به بافت ادامه بده تا یک نیمکره کوچیک ایجاد بشه.

بعد شروع میکنیم به کم کردن تا وقتی که فقط سه پایه کوتاه باقی بمونه

اگه دقت کنی یه دایره یا یه بیضی از وسط تاشده و بعد متصل شده

در نهایت بگم که بافت عروسک اصول خاصی ندارد و تو برای شکل دهی به هر قسمتی باید از کم کردن و زیاد کردن پایه کوتاه استفاده کنی

فقط باید دقت کنی که این کم کردن و زیاد کردن به صورت قرینه باشه.

باید یه چند تا عروسک ببافی تا دستت بیاد

اگه جدا نبافی بهتره. من اگه بخوام ببافم بعد از پر کردن سر از الیاف ورودی سر به تنه را با چسب حرارتی ...

ممنونم عزبزم والا تجربه اینطوری نداشتم در حد موتیف بافتم نمیدونم با چسب چطور بشه چون کاموای اون قسمتش خراب میشه دیگه