2777
2789
عنوان

اونایی که طبقه اول ساختمون میشینن

| مشاهده متن کامل بحث + 2882 بازدید | 40 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلن خوب نبود ، ما یکی از فامیلامون طبقه اول بود 

۱- مشکل حریم خصوصی هرکی از کنار ساختمون رد میشد یه نگاهیم به خونه اینا میتونست بندازه اصلن نمیتونستن پرده رو باز کنن

۲- سر و صدای جابجایی توی راهرو‌

۳- ساختمان خوب و شیکی بود ولی قدیمی ساخت بود همش مشکل چاه فاضلاب داشتن یهو خونه بو میگرفت اوایل کلی خرج کردن 

اخرشم جابجا شدن با اینکه خود  خونه و محله عالی بود .  طبقه ۲ و ۳ خوبه 

وای تازه بچه‌ها یه چیزای گفتن که من نگفتم.سرماش زیاده چون زیرش خالیه.حالا ما خیلی بچه تو کوچمون نداریم اما اگه داشته باشید صداش میاد.خلاصه بدی زیاد داره.من که اولین بارمه اومدم طبقه ی اول ولی راضی نیستم زیاد.قبلا طبقه ی اخر بودم خیلی خوب بود خیلی ضمن اینکه یه مزاحم بالای سرم نبود هی بپر بپر کنه

سلام ما طبقه اول آپارتمان هستیم اوایل انقد مارو ترسوندن که چرا طبقه اول گرفتید و خیلی حرفا

اما طبقه اول واقعا عالیه مخصوصا اگه بچه کوچیک داری

تو فصل تابستون راحت خنک میشه تو زمستونم راحت گرم میشه و مشگلی نداشتیم درصورتی که به ما میگفتن سخته گرم کردن خونه طبقه اول..

به هیچ وجه صدای درخونه برای ما نمیاد و همچنین صدای آسانسور هم نمیاد اصلا اونجور که میگفتن..اما طبقه اخرما خیلی از صدای اسانسور ناراحته..

و اینکه راحت با پله ها میتونم برم و بیام مخصوصا که اگع درطول روز زیاد بیرون میرین

من طبقه اولم و خیلی راضیم.این مشکلاتی هم که دوستان گفتن ندارم.حیاط اختصاصی البته 20 متر هست.ولی دارم.مادرشوهرم طبقه سومن هربار که ما میریم یا اسانسور خرابه یا یکی نگه داشته یا یه بساطی هست.مامانم اینا هم طبقه دوم بدون اسانسورن اونجا هم سخته واسشون.زانو درد گرفتن.ولی از لحاظ الودگی و گرما سرما صدای پارکینگ و اژیر ماشینا هیچ فرقی نداره.چون تو هر سه تا خونه یه مدت زندگی کردم.بستگی به ساختمون داره.ببین سوسک و اینا نداشته باشه.نوساز باشه یا قدیمی خوب و ضد زلزله

من طبقه اولم و خیلی راضیم.این مشکلاتی هم که دوستان گفتن ندارم.حیاط اختصاصی البته 20 متر هست.ولی دارم ...

پولم به قدیمی میخوره بوی فاضلاب از کجا بفهمم نداره یا سوسک؟ اگر بپرسم راستشو میگن؟ آخه آدم چطور متوجه بشه وقتی میره بازدید؟ 

مرا به خاطرت نگه دار... 

سرما گرما رو میشه پارکت یا گرما از کف داد بعدا که دستمون باز شد, روی نورم خیلی حساس نیستم ولی سر وصدای رفت و آمد زیاد باشه یا بوی فاضلاب نمیتونم تحمل کنم

مرا به خاطرت نگه دار...