2777
2789
عنوان

اونایی که طبقه اول ساختمون میشینن

| مشاهده متن کامل بحث + 2882 بازدید | 40 پست
سرما گرما رو میشه پارکت یا گرما از کف داد بعدا که دستمون باز شد, روی نورم خیلی حساس نیستم ولی سر وصد ...

بعد یه مدت احساس افسردگی میده به آدم من دو سال طبقه اول زندگی کردم.

اصلا گرم نمیشه

لبیک یا حسین (ع)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعد یه مدت احساس افسردگی میده به آدم من دو سال طبقه اول زندگی کردم. اصلا گرم نمیشه

آره منم خونه دوس دارم یه منظره ای داشته باشه الان چهارمم خیلی تراسم دلباز جای دیگه میرم نمیپسندم ولی از پله خسته شدم دیگه

مرا به خاطرت نگه دار... 

طبقه اول خیلی بده، ما روی پارکینگیم، نمیتونم پنجره باز کنم بوی ماشینا میاد، پمپ آب زیر اتاق خوابمونه و روانیم کرده، زمستون هم که یخچاله اصلا گرم نمیشه. اگه فقط حسنش پله های کم هستش که اگه آسانسور داشته باشه کلا این حسن از بین میره

شوهرم تاج سرم و دخترم نگین وسط این تاجه، با دنیا عوضشون نمیکنم   
نه چهارطبقه مثلا دوازده واحد

اوني ك توشه مستاجره؟؟؟ازش بخوايد واقعيتا رو بكه

والا ما تو يه ساختمون سه طبقه تك واحدي هستيم

بوي فاضلاب تاحالا نداشتبم

من طبقه دومم ولي طبقه اولو ميشناسيم تاحالا مشكل نداشتن

اما بله درب پاركينگ بسته شه در خونه اونا يه تكون ميخوره

اينم بكم ك دستي بازو بسته ميشه فكرنكنم براي ريموت دارا اينجور باشه

بريد ببينيد دراش پنجره هاش عايقه؟؟يا خيلي صدامياد؟؟

خيلي پر رفت وامدن؟؟

ب نظرمن ك اگه جاي خونه خوبه و همسايه ها ادماي درستي هستن مشكلي وجودنداره

من طبقه اولم .بخاطر پسرم طبقه اول گرفتیم ک تا میتونه بدوئه وکسی درمون رو نزنه از این لحاظ عالیه .خودمون بخوایم وسیله جابجا کنیم نگران سروصداش نیستیم .اسانسور خراب بشه برق بره پله ش کمه.کفش خیلی سرده .صدای اسانسور نمیاد چون سمت واحد روبرو هست .اما در پارکینگ بازو بسته بشه صداش میاد ک اتاق پسرم اون سمته و اونم حساس نیست .اتاق ما سمت دیگس .در کل من فقط سردی هوا تو زمستون اذیت میکنه ک اونم اگر لمینیت کنیم درست میشه باعایق.پنجره هم ک دوجدارس سروصدا بشه میبندم صدانمیاد

❤️بگذار مهربانی خاصیت توباشد❤️
اوني ك توشه مستاجره؟؟؟ازش بخوايد واقعيتا رو بكه والا ما تو يه ساختمون سه طبقه تك واحدي هستيم بوي ف ...

نه صاحبخونه هستن دعا کن لطفا خونه خوب قسمتمون بشه ممنونم ازت

مرا به خاطرت نگه دار... 
من طبقه اولم .بخاطر پسرم طبقه اول گرفتیم ک تا میتونه بدوئه وکسی درمون رو نزنه از این لحاظ عالیه .خود ...

عزیزم نوساز خونه اتون؟ شمالی یا جنوبی؟ خونه 15ساله درسته آدم بخره؟ ممنون میشم جواب بدی

مرا به خاطرت نگه دار... 
عزیزم نوساز خونه اتون؟ شمالی یا جنوبی؟ خونه 15ساله درسته آدم بخره؟ ممنون میشم جواب بدی

خونه مانوسازه و خونه جنوبی هست ما واحد رو ب کوچه هستیم.۱۵سال ساخت رو اگر پنج سال بشینید ی خونه کلنگی محسوب میشه و فروشش سخت میشه براتون 

❤️بگذار مهربانی خاصیت توباشد❤️

شهر پردیس به دلیل موقعیت قرارگیری عالی که داره، بهترین گزینه برای سکونت و یا سرمایه گذاری رو داره.

شرکت ایران ملک به صورت تخصصی در شهر پردیس فعالیت داره و میتونه بهترین گزینه هارو با توجه به بودجه شما و طرح های ویژه ای که در اختیارتون میزاره بهتون ارائه بده. تماس با 09331003696 / 02176295600  سایت شرکت ایران ملک: https://irmelk.com