2777
2789
عنوان

فرق گذاشتن پدر و مادر

217 بازدید | 26 پست

کسی اینجا هستش که مامان و باباش بین بچه ها فرق مشهود بذارن؟ من واقعا دیگه دارم اذیت میشم 

واسه خواهرم ماشین خوب طلای سنگین گوشی خوب و انداع کلاس ها و بیرون رفتنا و بریز و بپاش و...همه چی میخرن اما انگار نه انگار منم آدمم!

مگه آدم متاهل میشه دیگه بچه پدر و مادرش نیست؟ چرا من مجرد بودم یک دهم این هزینه ها رو واسم نکرد و کلی هم اذیت شدم...قرون به قرون زندگیم پا خودم بوده بعد واسه خواهرم که تازه ۱۸ سالش شده دیگه دارن ۲۰۷ میخرن...واسه خواهرم خوشحالم اما چرا من نه!!!! تازه من درسم خیلی بهتر بود بدون اینکه کلاس برم یه رشته عالی قبول شدم. تیزهوشان هم بودم از راهنمایی که اصلا هزینه ای نداشت ولی این خواهرم از اول غیرانتفاعی بود...

کل تحصیل من از ابتدایی تا اخرش اندازه قاب ها و گلس گوشی خواهرم هزینه نداشته...تازه همیشه غم و غصه و مشکلی هم دارن میان پیش من. آخه این چه وضعشه

چه جوری عنوان کنم که به عنوان حسادت برداشت نشه؟ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الان بگیر 

بگو که دلت شکسته و تو مجردی برات کاری نکردند الان باید جبران کنند

اگر نشد برخورد جدی داشته باش 

متاسفانه اکثر خانواده ها دختر اول رو دوست ندارند برای دختر دوم خودشون رو شرحه شرحه میکنند.هنوز علتش کشف نشده

خودم نه اما همسایه مامانم اینا سه تا بچه داره ب شدت برای بچه وسطیه و دوتای دیگه فرق میزارن 

جوریکه همیشه وسطیه رو تحقیر میکنن 

ولی دوتای دیگه رو نه  حتی برای دوتای دیگه خوراکی میخرن اما انگار این وسطیه طلسمه حتی براش یه ابنباتم نمیخرن بخرن هم اینقدر سرکوفت میزنن زهرش بشه 

خیلی دلم براش میسوزه 

گەر تۆ وڵاتی ئەشقی من پێشمەرگەی نیشتمانتم...🫀💫

الان بگیر بگو که دلت شکسته و تو مجردی برات کاری نکردند الان باید جبران کننداگر نشد برخورد جدی داشته ...

تو خانواده من برعکسه

خواهر بزرگم کلا چشم و چراغ خونه تاج سر منم ک آخری هستم هیچی 😑

پدر و مادر منم اینجورن وقتی ازدواج کنیم انگار دیگه بچشون نیستیم

اخه قبلشم اصلا از این کارا واسه من نمیکردن ...یه پراید دسته دو هم نخریدن چه برسه به ۲۰۷ نو!

منکه یادم نمیاد ولی برام تعریف کردن بچه که بودم می رفتیم خونه مامان بابام 

مامان بابام چون پسر دوست بود و می‌خواست نسلش ادامه داشته باشه (من ریدم تو نسلش ببخشیدا) به داداشم عیدی میداده 

بابای بابام آبجیمو دوست داشته به اون عیدی میداده 

وبله نقش بچه وسطی که از قضا دومین دختر یه خونواده پسردوست باشه اینچنینه 

البته مامان مامانم وقتی قضیه رو میفهمید به من بیشتر عیدی میداد تا عیدیم مثل اونا باشه ولی خب بازم جاش میسوزه میدونی😂

کاربری دست دونفره ! 
تو خانواده من برعکسهخواهر بزرگم کلا چشم و چراغ خونه تاج سر منم ک آخری هستم هیچی 😑

خانواده شما تا حد خیلیییی زیادی نرمال ترند 

برعکسش زیادی مسخرس

هر چند در هر صورت برای هیچ بچه ای نباید کم گذاشت ولی به هر حال بزرگه به نسبت سنش قطعا باید بیشتر ساپورت بشه

الان بگیر بگو که دلت شکسته و تو مجردی برات کاری نکردند الان باید جبران کننداگر نشد برخورد جدی داشته ...

خیلی واسم خجالت‌اوره گفتنش ...این همه مدت به خدا چیزی نگفتم گوشی هشتاد تومنی و لپ تاپ ۱۰۰ تومنی و کلی خریدای دیگه ولی واسه ماشین دیگه ناراحت شدم ...من آدم نبودم؟! دوست نداشتم ؟من هیچی نداشتم هیچوقت ...همیشه آرزو به دل

تو متاهل شدی ! این کارا رو شوهرت باید برات بکنه ن پدر و مادرت اینو همه میدونن برا بچه آخر وضع پدر و ...

نه قشنگم خانواده ما از اول وضعشون خوب بود الان اینجوری نشدن‌..فرمایش شما هم در صورتی درسته وقتی که منم مجرد بودم یه پراید چند سال کارکرده حتی زیر پام مینداختن نه اینقدررررر تفاوت.

خیلی واسم خجالت‌اوره گفتنش ...این همه مدت به خدا چیزی نگفتم گوشی هشتاد تومنی و لپ تاپ ۱۰۰ تومنی و کل ...

مشکل و تقصیرت همینه که خجالت می‌کشی

اگر حقته و کم گذاشتند پس منطقه شکایت کنی خجالت نداره

همینطور پیش بری از این به بعد هم هیچی بهت نمی‌دن 

مثل کوچیکه پررو باش و بگیر و اگر ندادند دلخوریتو بروز بده.حداقل دلت نمیسوزه در نقش خرس مهربان بودی

چیزایی که گفتی تبعیض کمی نبود