2777
2789

خوشبحال دخترای کم مو حموم هم میرن زود دوش میگیرن راحتن نه مثل من که فقط کف دستم مو نداره روی انگشتای پام و دستام مو پشت گردنم مو زیر گردنم مو ریش دارم تمام صورتم مو دور نافم مو انگار مرد هستم نه دختر🤦🏻‍♀انقدر حرس میخورم!!!!! پارتنرم یه چیزی با خنده گفت اعصبامو بهم ریخت گفت یادته یه سال پیش مهدی دوستمو فرستادم امتحانت کنه گفته رلتو از پشت دیدم موهای گردنش معلوم بوده چرا انقدر مو داشته منم بهش گفتم پشمالوی خودمه🥲

خدایا بقیه دخترارو میبینم صافه صاف بعد منه بدبخت!!! 

منم🤦‍♀️

💠روایت شده از امام صادق علیه السلام که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨

همه دارن فقط رشد بعضیا زیاده بعضیا کم بعضیا کمتر دارن بعضیا بیشتر یسریا هم بور هستن

جواب دادن به اجنبی ، مذهبیون افراطی و از این قبیل افراد که سعی در تحمیل عقایدشون داشته باشن رو در حد خودم نمیبینم و درصورت شناسایی جواب نخواهم داد .                                           بیا قرارمان این باشد سبز بمانیم در میان هزاران تاریکی 🌱 کاربری از ۰۳/۰۳ دست ینفر دیگس 🫠 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همه دارن 

گردن هم مو داره مگ. چیه

برو لیزر

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

آره خودم ؛ شکمم مو داره دور سینه هام مو نداره روی سینه هام مو داره

ازمایش هورمونی دادی؟

من رفتم ازمایش فهمیدم تنبلی تخمدان دارم برا همین پرموام البته من فقط یکم دور ناف و اینام مو داشتم دستو پاهام نازک بود

ولی با ازمایش فهمیدم تنبلی دارم و هورمونای مردونم رفته بالا

من هم دارم. 

هورمونیه باید بری دکتر. 

هم شکمم، هم پشتمو و گردنم. 

موهای شکمم خیلی کلفته اما پشتم و انگشتم و گردن و اینا نه. 

یعنی نه کلفته نه نازک.

با نوره تمیزشون میکنم.

گر لباس پاره میبینی تنم از فقر نیست، آستینم را بریدم از بس که در خود مار داشت... 💅🏻

ازمایش هورمونی دادی؟من رفتم ازمایش فهمیدم تنبلی تخمدان دارم برا همین پرموام البته من فقط یکم دور ناف ...

مشکل هورمونی ندارم ارثیه . مامانمم مثل خودم پرموعه بابامم پر موعه😭😭😭مردم چیزای خوب به ارث میبرن من باید مو بهم برسه