2777
2789
عنوان

خواب عجیب دیشبم 😂

83 بازدید | 3 پست

دیشب خواب دیدم تو خیابون داشتم میرفتم یه گوشی رو زمین افتاده بود ورداشتمش..

گفتم چجوری صاحبشو پیدا کنم حالا ،، تو همین فکرا بودم که گوشیه زنگ خورد یه پسره بود گفت گوشیمو گم کردم شما کجایی بیام ازت بگیرمش، گفتم اره من الان پیداکردم گوشیتو بیا بگیر

یه کم بعدش اومد با ماشین، انقدر خوشتیپ و خوشگل بود که نگم براتون😂 همچین آدمی هیچوقت تو بیداری ندیدم و اصلا آشنا نبود.

گوشیو بهش دادم تشکر کرد میخاست بره گفتم شمارتو بهم بده 😂

ولی خدایی انقد خوشگل بود که عاشقش شدم 😂😂😂

خدایا کمی عقل عطا کن😂😂عجب شانسی دارید شما خواباتونم خوشگله حالا من با این سنم ک سن خر رستمو دارم از ممد قلی میترسیدم هر شب خوابشو میدیدم ی زمانی😑😂

https://abzarek.ir/service-p/msg/2252275                             بیا قرارمان این باشد سبز بمانیم در میان هزاران تاریکی 🌱 کاربری از ۰۳/۰۳ دست ینفر دیگس 🫠 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.