2777
2789
عنوان

برقمون نمیاد چرا😭😭😭😭

310 بازدید | 25 پست

ساعت یک برق رو قطع کردن هنوز نیومده ن میتونم حموم برم ن دستشویی دارم نابود میشم جیش دارم لعنت بهشون😭😭😭💔

لطفا برای حل مشکلاتم و رسیدن ب خواسته ام صلوات بفرستین و دعا کنین میگن دعای نینی سایتا زود اجابت میشه    ❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با چراغ گوشی برو دستشویی

اب نمیاد پمپ اب داریم با برق کار میکنه😓

لطفا برای حل مشکلاتم و رسیدن ب خواسته ام صلوات بفرستین و دعا کنین میگن دعای نینی سایتا زود اجابت میشه    ❤❤

وا،الان که روز،روشن هوا،دستشوییتو برو چه ربطی داره

البته ماهم ده دقیقه میشه برقمون قطعه

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

ای بابا جریان این برق چیه  ی دوسه ساعتیم برقامیرن چرا ایقد شلوغش میکنین. مگه کدوم شهری؟

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم

میتونی اگه فشار آب کمه با بشکه کوچیک یا دبه کارت رو انجام بدی 

و میتونی با نور موبایل هم بری حموم یا دستشویی 

در ضمن درسته همه اینا بخاطر گرمی هواست 

نمیدونم چرا هی اینطوری میشه 

برقتون چه ربطی به حمام دسشویی داشت؟

چون اب هم نداریم پمپ داریم با برق کار میکنه برق ک. میره ی قطرع ابم دیگ نمیاد