2777
2789

منم تیک نی نی سایتی میخوام🙄

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول رفتم یه دونه از این مانتو مشکیای بلند گرفتم، بعد یه روسری بزرگتر از قد خودم   

یه کفش رانینگ داشتم قبلا دیگه کفش نخرم. 

پنکه دستی هم شک دارم بخرم یا نه 

چیزای دیگه هم هست لایک کنید بگم

نهنگ اقیانوس آرام
اول رفتم یه دونه از این مانتو مشکیای بلند گرفتم، بعد یه روسری بزرگتر از قد خودم یه کفش رانینگ داشت ...

پنکه دستی میگن ۴۵ دقیقه شارژش میمونه

منم دودلم بخرم

(آقایون لطفا شعور داشته باشید درخواست دوستی ندید🚫)     با خیلیا بخند ولی به هیچکدوم اعتماد نکن! 🍃      من حسابم ز همه مردم این شهر  جداست  / من امیدم به خدا بعد خدا  هم به خداست ❤️

اول رفتم یه دونه از این مانتو مشکیای بلند گرفتم، بعد یه روسری بزرگتر از قد خودم یه کفش رانینگ داشت ...

پنکه دستی نگیر به درد نمیخوره

یه قوطی عرق نعنا و ابلیمو با خودت ببر

تو خیلی لیاقت داشتی که قبول شدی.اونجا من و خیلی دعا کن❤️بگو یا امام حسین یه آدم همه چی تموم بیاد تو زندگی دختر سرسخت

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
پنکه دستی میگن ۴۵ دقیقه شارژش میمونهمنم دودلم بخرم

یکی از این دست فروشا رفتم پرسیدم قیمتش که ۳۸۰ بود بعد با گوشی شارژ میشد، گفت من از صبح که اینجام هرکی اومده داره تست میکنه هنوز باطری داره 

اینم بگم من ساعت ۵ رفته بودم. حالا نمیدونم چه کنم. برای توی اتوبوس به نظرم جوابه

نهنگ اقیانوس آرام
پنکه دستی نگیر به درد نمیخورهیه قوطی عرق نعنا و ابلیمو با خودت ببرتو خیلی لیاقت داشتی که قبول شدی.او ...

چشم حتما دعا میکنم 

نهنگ اقیانوس آرام
یکی از این دست فروشا رفتم پرسیدم قیمتش که ۳۸۰ بود بعد با گوشی شارژ میشد، گفت من از صبح که اینجام هرک ...

من از مغازه الکتریکی پرسیدم نزدیک دویست بود فکر کنم گفت قابل شارژ با usb

احتمالا اینکه شما میگید بهتره

شکلش این بود

(آقایون لطفا شعور داشته باشید درخواست دوستی ندید🚫)     با خیلیا بخند ولی به هیچکدوم اعتماد نکن! 🍃      من حسابم ز همه مردم این شهر  جداست  / من امیدم به خدا بعد خدا  هم به خداست ❤️

چجوری تیک نی نی سایت گرفتی؟

چون سفیر نی نی سایت شدم تو این سفر و برای اینکه شما گمم نکنید تیک دادن

نهنگ اقیانوس آرام