2777
2789
عنوان

توروخدا بگین چجوری راضیش کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 97 بازدید | 24 پست
شوهرت چرا پاشه؟؟ یه عمر سوختی و ساختی و دم نزدی ببخشید ولی سرت سوار شده و عادت کرده

آره والا همه از من توقع دارند خوب باشم تا اینجور حرفا پیش میاد میگه دیگه قرآن نخون نماز نخون تو دلت سیاه 

آخه چه ربطی داره مگه من دل ندارم همش 26 سالمه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نفعشه که حرفای بی ربط بزنه و کارخودشو انجام بده

بعضی وقتا واقعا فکر میکنم اگه عوض کنم آهش دامن مو بگیره چی 

یه پسر بیشتر نداره دوست داره پیشش باشه 

ولی دوباره می‌شینم فکر میکنم میگم پس من چی مگه من دل ندارم مگه دلم نمیخاد آزاد باشم 

بعضی وقتا واقعا فکر میکنم اگه عوض کنم آهش دامن مو بگیره چی یه پسر بیشتر نداره دوست داره پیشش باشه ول ...

توکه قرار نیست از مادرش جداش کنی 

فوقش برو دوتا کوچه بالاتر خونه بگیر که خیلی هم دور نشی

شوهرتم کارای تورو بکنه که توام کمبود نداشته باشی ..

هرموقع هم دلش میخاد بره به مامانش سربزنه کاراشو بکنه .. فقط همین 

هیچ جدا کردنی درکار نیست

هر بژی کورد
توکه قرار نیست از مادرش جداش کنی فوقش برو دوتا کوچه بالاتر خونه بگیر که خیلی هم دور نشیشوهرتم کارای ...

آره همینو بگو من مگه اومدم تو این دنیا که بخام جدا کنم 

والا بره ور دل ننش بشینه فقط منو جدا کنه 

توروخدا برام دعا کن دیگه خستم حوصله بچه هامم ندارم 

آره همینو بگو من مگه اومدم تو این دنیا که بخام جدا کنم والا بره ور دل ننش بشینه فقط منو جدا کنه تورو ...

عین غباری که کم کم  رو زمین میشینه 

اینقدر بهش بگو تا تاثیر کنه بالاخره

حتی شده دعوای اساسی کنی 

اعصابش که بهم بریزه مجبور میشه 

هر بژی کورد