2777
2789
عنوان

بنظرتون سیسمونی بگیرم یا ن

| مشاهده متن کامل بحث + 897 بازدید | 105 پست
دمت گرم خوب كردي 👍 وااااي دلم ميخواد اين رسم ور بيوفته بچه مال مرد هم فاميلش هم نگهداريش خدا نكرده ...

منم از وقتی با این قوم در افتادم حساب کار دستم اومد 

تازه من اصفهانیم که جوون می دن واسه جهیزیه. یعنی قیافه ی مادر شوهرم دیدنی بود وقتی دید من چی کار کردم با جهیزیه 😂😂😂😂

اوایل عقد اینقدر خر بودم می رفتم براشون تولد و روز مادر و...می گرفتم همیشه هم شاکی بودن به جای تشکر اما الان که دیگه سالی یه بار می رم همش می دون پذیرایی کنن و احترام بزارن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم واقعا موندم اخه اونا اصلا هیچی نمیگیرن دریغ از هزارتومن کادو 

توام بهشون برسون كه بايد كادو بدن بهت رسم داريد

https://t.me/arosakemashhad  به كانالم لطفا سر بزنيد🌺

لوازم ضروريو بخر،بقيه اشم برو يه نيم ست بگير بگوان مامانت جلو قوم شوهر بده بهت

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....

واااا

پس أصلا هيجي نگير😒😒چه اعجوبه هايين هم توقع دارن هم چيزي نميدن

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....

ببین بچه ی شما بدون خیلی از این وسایل بزرگ می شه هیچ صدمه ای هم نمی بینه اما اگه امروز همه چیز رو کامل گرفتی صرفا واسه بستن دهن خونواده ی شوهر چند وقت دیگه هم همش خودت رو می خوری که من که این همه خوبی کردم چرا پس تموم نمی شه حرفا؟یا همش می گی چرا اونا پس هیچی نخريدن ولی همیشه شاکی بودن؟؟

پس کاری رو بکن که بعدا دلت آروم باشه نه دل خونواده ی شوهر

من خودم بهشون رو نمیدم تازه اگه کل خاندانشو باهم جمع کنن نصف جهیزیه من ندارن ..اما برا سیسمونیه موندم میگم این کمدی ک دارم رنگش کرم یاسیه اما نی نی من پسره میگم سفیدش کنم خودم .برالباسای نی نی .کمدو نگیرم دیگه 

بهشون گفتم .چندبارم گفتم حالا ببینیم میگیرن یا ن اما جاری اینام ک میگن فقط حرف میزنن نمیگیرن 

بهتر نگيرن توام زبونت دراز ميشه كه شما كادو نداديد از اونا هم توقع نداشته باشيد 

https://t.me/arosakemashhad  به كانالم لطفا سر بزنيد🌺

ب شوشو ک میگم چیکار کنیم میگه نمیخاد تخت و اینا .میگم پ دهن فامیلات چی .میگه ولشون کن مگه نون و ابمو میدن بزار هرچی میخان بگن خودشونو خسته میکنن.از بابات اینا توقع نداریم حالا ک دوس دارن بدن پولشو برا نی نی میزاریم کنار