2777
2789
عنوان

بچه ها زبان دهم سخته یا نه

440 بازدید | 9 پست

دهم تجربی :| 

اگه سطح زبان متوسط باشه میشه نمره بالا گرفت؟

سعی میکنم خوشحال باشم⚡🤍      هروقت.. نظرت با من مخالف بود خواهشاً ریپ نزن :)🖤🦋

کلاس نرفتی؟ 

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبلا رفتم ول کردم الان خودم خودخوان میخونم جدیدا

سخت که نیست ولی نباید از پایه ایراد داشته باشی. به گرامر های نهم مسلط شو و حتمااا لیسنینگتو تقویت کن

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

متوسط هست دهم کلا چون پایه است سخته

از اول سال خوب بخونم نهایی رو میتونم ۲۰ بشم؟ 

چند روز پیش امتحان نهایی کشور زبان رو نگاه کردم اکثرا رو بلد بودم ازش :/

سخت که نیست ولی نباید از پایه ایراد داشته باشی. به گرامر های نهم مسلط شو و حتمااا لیسنینگتو تقویت کن

مرسیییییی نهم ۱۹.۷۵ شدم رو برگه 

مرسیییییی نهم ۱۹.۷۵ شدم رو برگه

نگران نباش فقط شب امتحانی نذار♥