2777
2789
عنوان

ساده ها بیاین

93 بازدید | 8 پست

الان که دارم مینویسم دارم خودخوری میکنم ،  با جاری و خواهرشوهر ک حرف میزنم تیکه میندازن هیچی به ذهنم نمیرسه ک جواب بدم بعدا ک میام خونه میگم ای کاش اینو گفته بودم اونو گفته بودم بعد میشینم حرص میخورم میگم چقد من سادم ای خدا خسته شدم تپش قلب میگیرم چقد اونا زرنگن جواب تو آستین دارن ولی من نه هوف چیکار لاید کنم که همون لحظه جوابشونو بدم ؟؟

حال همه‌ی ما خوب است ملالی نيست جز گم شدنِ گاه به گاهِ خيالی دور،که مردم به آن شادمانیِ بی‌سبب می‌گويند با اين همه عمری اگر باقی بودطوری از کنارِ زندگی می‌گذرم که نه زانویِ آهویِ بی‌جفت بلرزد و نه اين دلِ ناماندگارِ بی‌درمان!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اتفاقا باید جواب داد چون بار اول فکر‌میکنن مثلا ارزش‌جواب‌دادن ندارن خورد میشن بار دوم فکر میکنن شما بی‌زبون و تو سری‌خوری‌ هی دهن گشادشون باز‌میکنن 

در این محفل که طوفان غرور است..که را یک لحظه امکان سرور است؟!
از قدیم گفتن کم گو ک و ن پُرگو رو پاره میکنهببخشیدا بد دهنی کردم اما واقعا حقیقت هست و اونا از جوا ...

ولی فک نکنم اونا حرف میزنن دلشونو خنک میکنن ولی من بیشتر میسوزم ک چرا چیزی نگفتم اصلا اون لحظه انگار مغزم فلج میشه کار نمیکنه🫤

حال همه‌ی ما خوب است ملالی نيست جز گم شدنِ گاه به گاهِ خيالی دور،که مردم به آن شادمانیِ بی‌سبب می‌گويند با اين همه عمری اگر باقی بودطوری از کنارِ زندگی می‌گذرم که نه زانویِ آهویِ بی‌جفت بلرزد و نه اين دلِ ناماندگارِ بی‌درمان!
ولی فک نکنم اونا حرف میزنن دلشونو خنک میکنن ولی من بیشتر میسوزم ک چرا چیزی نگفتم اصلا اون لحظه انگار ...

امتحان کن 

یه بار جواب بده شاید آرامش بیشتری بهم رسید

من که همیشه سکوت میکنم

البته مادرم اینطور بهم یاد داده

شایدم اشتباه میکنم 

امتحان کن یه بار جواب بده شاید آرامش بیشتری بهم رسیدمن که همیشه سکوت میکنمالبته مادرم اینطور بهم یاد ...

بعدا ک به حرفاشون فکر میکنی نوشخوار ذهنی نمیگیری ک چرا جواب ندادی ؟