2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 441 بازدید | 20 پست
بعد اینجوری ناراحت نشه یوقت 🥲 میفهمه بخاطر قیافه ردش کردم

ببین تو این مسائل فقط به خودت فکر کن

چون پسرا هم همینطورن

جوری ردت میکنن که خودت تعجب کنی

زیاد دیدم که میگم 

بعدم بگو به تفاهم نرسیدیم لازم نیست بگی بخاطر قیافت بودت

سوم اینکه مطمئن نباش اون تورو رد نمیکنه شاید چهره شما به دلش ننشست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قیافه خیییلی مهمهیه اکس داشتم قشنگ بود ولی لاغر ، حتی خجالت میکشیدم جلو دوستام ببرمش و جایی نشونش بد ...

منم دقیقا به همین فکر میکنم خجالت میکشم به دوستام نشونش بدم 

بیخود کرده صبر میکنن ، فردا پسفردا به خاستگار بهتر برات پیدا میشه عزیزم ، ازدواج واقعا امادگی میخواد ...

خیلی ممنونم بابت نظرتون الان که دارم فک میکنم واقعا از قیافش خوشم نمیاد فقط بابت اصرار خانوادم دودل بودم اونم بخاطر این میکنن که از لحاظ مالی از ما بالاترن ما زندگی کارمندی داریم ولی اونا زمین زیاد دارن بعد هی به من میگن تو خیلی ظاهر بینی باید به اخلاق توجه کنی

حست قشنگ درک میکنماز قیافش خوشت نیومد؟میتونی باهاش یک جلسه دیدار کنی بیرون منزل یا تو خونهبعد یک جلس ...

اگه پدر قبول نکنه چی؟ پدر من قبول نمیکنه حضوری برم طرف مقابل رو بشناسم، تو خونه هم نمیشه من میخوام بیرون باشه طرز برخوردش و رفتارش رو ببینم 😕

کلا درک نمیکنه موضوع رو

چقدر اهمیت میدین دوستان. شاید بگین به چی؟ که باید بگم به همه‌چی. بگیرین بخوابین بابا.