من بیست و یک سالمه و دانشجوی فرهنگیانم چند روز پیش یه خواستگار برام اومده که نه من رو دیدن نه من اونارو میشناسم انگار یکی از آشنا هامون معرفی کرده بعد اون آقا هم معلم هست و خونواده خوبی داره و همچنین خونه و ماشین هم داره. امروز پیج اینستاشو پیدا کردم و راستش خوشم نیومد اما خاله هام و خواهرام همچنان اصرار دارن روش بعد خودمم یه حس بدی دارم و دو دلم نمیدونم بخاطر حرفای ایناست یا ن قبلیارو خیلی راحت رد میکردم 😭
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بیخود کرده صبر میکنن ، فردا پسفردا به خاستگار بهتر برات پیدا میشه عزیزم ، ازدواج واقعا امادگی میخواد ...
خیلی ممنونم بابت نظرتون الان که دارم فک میکنم واقعا از قیافش خوشم نمیاد فقط بابت اصرار خانوادم دودل بودم اونم بخاطر این میکنن که از لحاظ مالی از ما بالاترن ما زندگی کارمندی داریم ولی اونا زمین زیاد دارن بعد هی به من میگن تو خیلی ظاهر بینی باید به اخلاق توجه کنی