2777
2789

یکی که با شماره ناشناس زنگ می‌زنه و حرف نمی‌زند و می‌دانه که من می‌دانم ذهنم به سمت او می‌رود و منم در جوابش با فاصله دو هفته زنگ زدم بر می داره حرف نمی زند دوباره، چون می دانه منم و تنها اون شماره رو من دارم و شماره رو تنها برای من گرفته و دوباره به او شماره پس از مدتی زنگ می‌زنم می‌بینم شماره خاموش است و گوشی خاموش است فکر می‌کنم که دارد وقت می‌خرد و مرا در آب و نمک گذاشته است و به این صورت می‌خواهد بگوید مثلاً من از تو خوشم می‌آید و غرورم اجازه نمی‌دهد و ناشناس عمل می‌کند. یا هم خوشش میاد و هم گذاشته تو آب نمک، 

شایدم واقعا قضیه آب و نمک نیست از هول شدن سیم کارتو در میاره و خاموش می کنه یا اینکه میگه پیام تماسممو گرفته

شخص مورد نظر رو چند ساله ندیدم و ناشناس چند ماه قبل از تماساس علاقمو تو اینستا بهش رسوندم

البته مزاحم نیست مزاحم بود طی یک سال چند ده بار زنگ می زد، این فقط دوبار اینطور کرده

آیا قضیه آب و نمک صحیح است, دختره البته دختر خوبی است و سی و دو سالشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر ساده ای،امیدوارم با این افکار خودتو بدبخت نکنی،مرتیکه پفیوز زنگ میزنم مزاحمته خب برو شکایت کن خشتکشو بالاسرش واسش پاپیون کن،عشق و عاشقی رو از دو تا زنگ زدن و حرف نزدن فهمیدی؟ آب نمک کجا بود دختر