2777
2789
عنوان

شخص مهر طلب چطوریه

58 بازدید | 2 پست

من یک مهر طلبی هستم که مادرم هیچ وقت مرا بوس نکرد..بغل نکرد..هیچ وقت نگفت خوب بخوابی..هیچ وقت نگفت ..زود برگرد..هیچ وقت نگفت بهت افتخار می کنم..هیچ جا ..هیچ وقت منتظرم نبود..بنابرین تنها بود..و فشار های روانی زیادی اکنون با خود دارم ...حال بزرگسالی مهر طلب چگونه است؟ او دنبال مادر است. مثل کنه بهت می چسبه...به کوچکترین بی توجهی شما..واکنش تند نشان می ده...مهر طلب ..مدام در پی جلب توجه است..می خواهد ازش تعریف کنید..البته این سیر ناپذیر است زیرا این حس امنیت و دوست داشتن در کودکی پر نشده است...ادم مهر طلب ..ازادی شما را می گیرد..چون می خواهد شما فقط برای او باشید..حتی نسبت به رابطه شما با مادر و برادر شما هم حساس می شود..او شما را بدست اورده است..او بشدت حسود است..او تمامی ازادی های شخصی شما را می گیزد..چنان به شما می چسبد و در شما خرد می شود که هم شما و هم خود را نابود می کند..البته این حس در انسان های متفاوت شدت و ضعف دارد...انسان مهر طلب ..به بلوغ عاطفی نرسیده..هیکل رشد کرده..او کاسه گدایی در دست دارد...از هر کسی و هر فرصتی گدایی توجه و محبت دارد...با مهر طلب وارد رابطه نشوید بخصوص اگر شدید باشد..نابودتان می کند..به رفتار های ریز و خورد شما حساس می شود///شما را مادر می بیند و نه همسر...البته این خصوصیات را وقتی خیلی نزدیک او شوید می بینید..معمولا در حال طبیعی اینها را پنهان می کند..نقاب دارند..ولی در روابط نزدیک و عاطفی نقاب کنار می کند..خود واقعی ظهور می کند..او شما را به حفره درون خود می کشد و نابودتان می کند..بعد یک مدت..رابطه به مهر طلب ..چون ازادی های شما گرفته می شود...فرار می کنید..به هر جا که باشد...

چقدر شبیه خصوصیات شوهر من بود ولی هنوز خودم فرار نکردم فقط محلش نمیزارم چون خسته شدم 

یاد کسانی‌ که هرگز تکرار نمی‌شوندوهیچ حضوری جبران نبودنشان را نمی کند دردلمان بیداد می کند، باهدیه فاتحه وصلوات روحشان راشاد کنیم🙏

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.