2777
2789
عنوان

فردا برای اولین بار امتحان ایین نامه دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 4109 بازدید | 132 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای چ جالب منم امتحان دارم دفعه اولمه آیین نامه قهوه خوردم یکم امشب بخونم حالم بد شده تپش قلب دارم

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️
کلاسش چقدر طول کشید؟ بعد کلاس تئوری امتحان ایین نامه میگرن بعد کلاس عملیا شهری؟ یا کلا کلاسا رو میری ...

۴ جلسه شد برای ما 

ارع البته بیسواد باشی ازت سوال میپرسن برای سن بالاها اینجوریه 

ارع ایین نامه قبول شدی میری شهری 

اول کلا کلاسارو میری بعد اموزش ماشین روندن ۱۲ جلسه میبینی بعدش ازمون ایین نامه بعد شهری بعد تموم شد

وای چ جالب منم امتحان دارم دفعه اولمه آیین نامه قهوه خوردم یکم امشب بخونم حالم بد شده تپش قلب دارم

استرس نداشته باش من حالا نخوندم تازه شروع کردم ۷ صبح هم ازمونه     

استرس داشته باشی خراب میکنی

استرس نداشته باش من حالا نخوندم تازه شروع کردم ۷ صبح هم ازمونه استرس داشته باشی خراب میکنی

اصلا داغونم قلبم رو هزار میزنع توبه دیگه قهوه بخورم 

من میخونم هیچی تو مغزم نمیره 

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️
ارع الان راضیم ازت یه سوال فردا مختلته

آره دختر پسر قاطی