بلاتکلیفی سخته خیلی هم سخته ولی بلاخره چاره داره و تکلیف ادم روشن میشه
کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
هر دوش بده قطعا ، ولی اون مجرده حداقل یه غم داره و امید داره که بعدا ازدواج میکنه. اما متاهلی که ازدواج خوبی نکرده دهها مشکل مختلف داره و بر فرض بعد هزار دردسر اگه طلاق بگیره تازه شده مثل اون مجرده با این تفاوت که حالا مجردیه که سابقه ازدواج داره و شرایطش سختتره به نسبت بقیه مجردها.
یک عدد مشهدی هستم!مجازات آدم خیانتکار این نیست که کسی به او اعتماد نمیکند، بلکه اینست که خودش دیگر نمیتواند به کسی اعتماد کند!
هردو سخته اما مجرد بالاخره حس میکنی یه روزی شاید یه ادم خوب بیاد و خوشبخت بشی و متاهل یه پله بالاتر از مجردیه که اگر بد باشه نه میتونی بری پله بعدی نه میشه برگشت پله قبلی