2777
2789

متاهلی که از زندگیش راضی نیست 

خب همه فک میکنن مجردا هیچ غمی ندارن ولی حس بلاتکلیفی یه جوان ۲۶/۲۷ ساله رو روانی میکنه

مجرد 

بلاتکلیفی سخته خیلی هم سخته ولی بلاخره چاره داره و تکلیف ادم روشن میشه

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زندگی خودتو جلو ببر 

حتما شوهر نباید تکلیف روشن کنه 

من مجردم هم کارمو دارم هم خونه مو هم ایشالا ماشینمو میخرم

به قول یه روانشناسی میگه تو زندگی خودتو ببر جلو اونیکه همراهته خودش میاد باهات هم مسیر میشه ،این تفکر بلاتکلیفی فقط باعث میشه جلو نری

الهی مرا آن ده که آن به ... 

زندگی خودتو جلو ببر حتما شوهر نباید تکلیف روشن کنه من مجردم هم کارمو دارم هم خونه مو هم ایشالا ماشین ...

جمله قشنگی گفتی ، کاملا درسته منم فکر و ذکرم اینه هر جوری شده زندگیمو یجوری ببرم جلو

هر دوش بده قطعا ، ولی اون مجرده حداقل یه غم داره و امید داره که بعدا ازدواج میکنه. اما متاهلی که ازدواج خوبی نکرده دهها مشکل مختلف داره و بر فرض بعد هزار دردسر اگه طلاق بگیره تازه شده مثل اون مجرده با این تفاوت که حالا مجردیه که سابقه ازدواج داره و شرایطش سختتره به نسبت بقیه مجردها.

یک عدد مشهدی هستم!مجازات آدم خیانتکار این نیست که کسی به او اعتماد نمیکند، بلکه اینست که خودش دیگر نمی‌تواند به کسی اعتماد کند!

من یه جوون ۲۵ ساله  مجرد هستم که حس بلاتکلیفی ندارم

بعد هرکی حس بلاتکلیفی داشت ازدواج کنه درست میشه؟

هزار بارم ازدواج کنی اون بلاتکلیفی از بین نمیره چون از جای دیگه میاد

از بی هدف بودن زندگی میاد حالا فرق نداره مجرد باشی یا متاهل

❤️فقط حیدر امیر المومنین (ع)است❤️

هردو سخته اما  مجرد بالاخره حس میکنی یه روزی شاید یه ادم خوب بیاد و خوشبخت بشی  و متاهل یه پله بالاتر از مجردیه که اگر بد باشه نه میتونی بری پله بعدی نه میشه برگشت پله قبلی 

خیلی از متاهلا هم بلاتکلیف انمگه ازدواج مشق که تکلیفتو انجام داده باشی این دیدگاه رو باید عوض کنی تا ...

اینا همش حرفه خونه پدرت باشی خیلی حرفا میشنوی تا روزیکه مستقل بشی