2777
2789
عنوان

به نظرتون دوستام با من حال نمیکنن

270 بازدید | 25 پست

من دبیرستانیم سال اخرم 

و یه اکیپی داریم سه ساله باهاشونم اوکه اییم باهم

امروز من با یکی بحثم شدجدیم نبود در حد حرف زدن با صدای بلند 

اونا به جای اینکه منو اروم کنن همشون باهم هر پنج تاشون از کلاس رفتن بیرون 

امروزم فهمیدم رفتن بیرون به من نگفتن 

یعنی باهام کال نمیکنن 

چه رفتاری باید داشته باشم در مقابلشون 🥺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تجربه شخصیم بهت میگم ..اگه میخوای تو زندگی موفق باشی پیشرفت کنی دور رفاقت دوستی خط بکش

زمانی ک ب موفقیت رسیدی آرزو میکنن جواب سلامشون بدی 

ولی شما انقدر سرت شلوغه که وقت نداری 

کاش میشد صداتو از پشت هیاهوی باد شنید 🙂🫠🙃🥲

تجربه شخصیم بهت میگم ..اگه میخوای تو زندگی موفق باشی پیشرفت کنی دور رفاقت دوستی خط بکشزمانی ک ب موفق ...

هیچوقت از دوست شانس نداشتم 

کنکورم دارم 

انگار تو‌ منجلاب گیر کردم

کاش هیچوقت همچین حسی نداشته باشم دیگه به موقعش دوسته خوب داشته باشم

منم تو یه اکیپم به ظاهر صمیمی هستیم ولی خودشون هر کار میکنن جداس من در جریان نیستم برامم مهم نیس چون زمان مدرسه در حد زنگ تفریح بیکار نباشم باهاشونم تو ام همین جور باش از این اکیپا چیزی در نمیاد

تلاش بیش از حد یک حکومت در راه مذهبی سازی جامعه به این دلیل است که آنها به خوبی میدانند جوامع مذهبی دارای آستانه تحمل بسیار بالاتری در برابر بی عدالتی  نسبت به جوامع عادی هستند زیرا معتقدند خدا در دنیایی دیگر انتقامشان را خواهد گرفت پس هیچ گاه برای احقاق حق خود تلاش نمیکنند 
هیچوقت از دوست شانس نداشتم کنکورم دارم انگار تو‌ منجلاب گیر کردمکاش هیچوقت همچین حسی نداشته باشم دیگ ...

اشتباه از خودته ک تمام فکرت اینکه رفیق داشته باشی 

عب نداره الانم دیر نشده ..رفیقا رو بزار کنار بچسب ب کنکورت بخون

کافیه تمرین کنی ..یاومه ی خانم وکیل ک دکترا داشت 

تو یکی از استوریاش صحبت میکرد در جواب ی کاربر که پرسیده بود چجور تونستی بخونی چجوری ب موقعیت الان رسیدی ..گفت من دورانی ک درس میخوندم آرزو میکردم برم بگردم 

برم سفر ..یا رفیق داشته باشم برم بیرون ولی گذاشتم کنار همه چی رو فقط خوندم خوندم حتی مهمونی هرگز نرفتم ...ینی از تمام تفریحاتش گذشت ..دکترای وکالت داشتن ..هم خودش هم شوهرش

کسی ک بفکر موفقیت باید تلاش کنه ..پس از الان دور رفیق بازی خط بکش ..

کاش میشد صداتو از پشت هیاهوی باد شنید 🙂🫠🙃🥲

منم تو یه اکیپم به ظاهر صمیمی هستیم ولی خودشون هر کار میکنن جداس من در جریان نیستم برامم مهم نیس چون ...

منم زیاد برام مهم نبود 

ولی خب من خیلی کارا در حقشون کردم حواب خوبی هام این نبود 

منم زیاد برام مهم نبود ولی خب من خیلی کارا در حقشون کردم حواب خوبی هام این نبود

دقیقا درکت میکنم منم خیلی بهشون کمک کردم ولی چه فایده 

تلاش بیش از حد یک حکومت در راه مذهبی سازی جامعه به این دلیل است که آنها به خوبی میدانند جوامع مذهبی دارای آستانه تحمل بسیار بالاتری در برابر بی عدالتی  نسبت به جوامع عادی هستند زیرا معتقدند خدا در دنیایی دیگر انتقامشان را خواهد گرفت پس هیچ گاه برای احقاق حق خود تلاش نمیکنند